- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Yarının ödevi evdeki çiçekleri sulamak saklıları silmek / yıkamak
Evinde çiçek olmayanlar eve çiçek alsın( şaka şaka ) çiçek olmayanlar aynaları silsin
Tesekkurler
- Mutfak Odak NOKTASI MADDELERİ:
- 1. Mutfak dolapları düzenlenecek
- 2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
- 3. Buzdolabı iç dış silinecek
- 4. Fırın temizlenecek
- 5. Davlumbaz temizlenecek
- 6. Çekmeceler düzenlenecek
- 7. Ocak temizlenecek
- 8. Avize/lamba silinecek
- 9. Kapısı silinecek
- 10. Camlar silinecek
- 11. Tülü/perdesi yıkanacak
- 12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
- 13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
- 14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
- 15. Fayanslar silinecek
- 16. Yeri süpürülüp silinecek
- 17. Masa ve sandalyeler silinecek
- 18. Baharat VE baklıyat kavanozları yıkanacak
O dusakabine her şeyi deniyorum bir düş sonrası kirecleniyor hemen çözüm bulursanız haberim olsun.Ismini unuttum birisi bana firin temizleme yi soyleyecekti
Ayrica yarinin odegide guzelmis
Bide bana dus duz cam olanlar dusakabinleri neyle nasil rahat temizleyip parlarlatiyor
Badim buzdolabını bildirime eklwmizsin, burda unutmussun..Oturma odası toplandı mutfak toplandi (bulasik tezgah vs) süpürüldü. Soba cirpildi silinip kuruldu etrafi supurulup silindi Koridor süpürüldü silindi .camasir atildi serildi önceden kuruyan lar katlandi yerleştirilecek.sanirim bu kadar.
12 den sonra yapiyim ben bu goreviYarının ödevi evdeki çiçekleri sulamak saklıları silmek / yıkamak
Evinde çiçek olmayanlar eve çiçek alsın( şaka şaka ) çiçek olmayanlar aynaları silsin
Ben demiştim sanaIsmini unuttum birisi bana firin temizleme yi soyleyecekti
Bide bana dus duz cam olanlar dusakabinleri neyle nasil rahat temizleyip parlarlatiyor
Ismini unuttum birisi bana firin temizleme yi soyleyecekti
O dusakabine her şeyi deniyorum bir düş sonrası kirecleniyor hemen çözüm bulursanız haberim olsun.
12 den sonra yapiyim ben bu gorevi
Bence olur takvim olarak yeni gündür sonuçta
Yaa çok üzüldüm.. Allah sifa versin, yardım cısı olsun..Küçük çocuğu rahatsızlandı biraz dua ister bizlerden yakında dönecek inşaALLAH
Evet ya başla çaresi yok düz cam temizliği zor oluyor. Hemen sirke ve bulaşık deterjanıni denemek istiyorum.Onu sık temizlemekten ( hatta her duş sonrası bence en iyisi) başka çare yok sanırım (malesef)
Yeni alışkanlık belirlenmediyse gece yatmadan 10 dk ayırıp ortalıgı toplamak (herşeyi yerli yerine koymak) olsun mu?
Çabuk kalk sabaha toplu bir mutfakla uyanmanın tadını çıkarırsınBana uyarama bir an önce kalkıp mutfağı toplamam lazım yoksa uyuyakalicam