Küllerden Doğmak Vol.2

Ben bugün zor işler seçtim kendime
- koltuk silmek
-tül ütülemek
-yemek sonrası mutfagı toplamak
-1 çekmece düzenlemek
- çamaşır katlamak

+ ödevi yapmak.

ve markete çıkmam gerekiyor.
bulaşık teli yedek sünger bez almalıyım

Evet ordanım :)
Hoşbuldum :)
Eskiden burayı takip ediyordum tekrar başlıyayım kuralları unuttum ama
Yazıldıkça hatırlar, çözersin. Benden eskiler varken onlarin anlatmasi daha dogru olur. Birkaç kere atlamistim bunu unutup. Sonra kendimden rahatsız.oldum. Daha önceki gişinde chentiq e ö.m. atmış mıydin?

Badiiiimmm okurken kızlarını düşünerek yazdığını hissettim ALLAH hayrlı , güzel günlerini görmeyi nasip etsin size inşaALLAH...yüreğine sağlık canım benim

Gece gözyaşları önemli

Eveet, geri dönmüş bulunuyorum yaptıklarımı anlatmaya..
Bulaşık makinası boşaltılıp yerleşti,
Dünkü yıkanan nevresimler toplandı, bugün yeni bir posta daha yıkandı,
Odak noktasının kapı çam.suyuyla silindi, durulanip kurulandı, çöp kovası temizlendi, krizleri silindi,
Ödev verilen baharatliklar yıkandı (albüme foto atıyorum).
Akşam yemeği yapıldı.
Kaldığım yerden dinlenmeye devam..

Tünaydın hanımlar @geodal budyim kız beni etiletlesene topikte budy lik bunu gerektirir :)
Bugün ki 5 lim
Oda toplanacak
Mutfak toplanacak
Çamaşır serilecek
Yatak odası toplanacak
Wc ve lavabo temizlenecek

Kendisi gelmiyor ki seni etiketlesin:))

Badiiiimmm okurken kızlarını düşünerek yazdığını hissettim ALLAH hayrlı , güzel günlerini görmeyi nasip etsin size inşaALLAH...yüreğine sağlık canım benim

Gece gözyaşları önemli

Canım canımm canımm
Dualarına canı gönülden amiiiin diyorum.Allah bu güzel duyguları tüm anne babalara yaşatsın İnşallah.

Dün akşam çamaşır katladım bulaşık yıkadım mutfağı topladım makineye çamaşır attım ortalığı topladım hafta içi çok bişey yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…