Küllerden Doğmak Vol.2

Ben cahil kalmisim ya mop hic duymadim netten bi bakem ben eski usul dizlere kuvvet

Ben cahil kalmisim ya mop hic duymadim netten bi bakem ben eski usul dizlere kuvvet
Gunaydin badim.. Mop benim bi!diğim kadarıyla daire biçiminde saplı paspas.. Döne döne her köşeyi siliyor, paspası da çıkarılıp yıkanabiliylr.. Sen yine de bak yanlış bjliyorsam beni de bilgilendir..

Çok şükür iyiyim bende izin bi hayli hizli geçiyor her zamanki gibi hamladim beya kvnin evine mi girissem ama misafir oldgumu anlameyom o zamanda

Gunaydin badim.. Mop benim bi!diğim kadarıyla daire biçiminde saplı paspas.. Döne döne her köşeyi siliyor, paspası da çıkarılıp yıkanabiliylr.. Sen yine de bak yanlış bjliyorsam beni de bilgilendir..
Günay din badisimm ..mop diyince bildigimiz paspasin yuvarlak hali cikiyor o mu?her yeri siliyor deyince benim aklima 4 5 bez takili bi sopa canlandi

Bilmem her yerdeyim ben kitapseverler topiginde bugün kaç tl harcadın topiginde sisterhood da
Be n seni profil mesajlarından hatırlıyorum daha çok...

İyi tatilleerrr...

Gunayfin kizlar
Evet devam edecegim ediyoumda ama bebeyimden firsat kalipta sik sik yazamiyorum okuyorum ama hizli hizli yazamiyorum. Takipteyim ve odevleride yapiyorum foto atmaya falan firsatim olmuyo nasil olcak ama harfiyen yapiyorum
Sık sık yazmayıp, sadece aksamları bütün bir günün bildirimini bir kerede yapma şansın var mı? Gerçi bu benim kendi fikrim.. Diger arkadaşlar ne der bilmiuorum. Sahi şu an grup yöneticisi kim?
Günaydın canım
Günaydınlar... Erken kalkmışsın.. Yoksa senin geç kalkıyorum dediğin saat, bu saat miydi?

Gunaydin.. Ben burdayım, ama şu an hiçbir iş yapamam ev ahalisi uyuyor.. Eşim evde olunca o gün bwnim için ölüyor iş yönünden... Sen ne yapacaksın, başladın mı??

Bende sizden ses cıkmayınca ufak tefek basladım.
Bulasık makinasını bosalttım
Odaları topladım
Sizi bekliyorum buyuk işler icin :)

Bende sizden ses cıkmayınca ufak tefek basladım.
Bulasık makinasını bosalttım
Odaları topladım
Sizi bekliyorum buyuk işler icin :)
Beni bugun yok saysan8z da olur.. Ne kadar ve nasıl iş yapacağım şaibeli... Ev isini her an sabote edecek bir ev ahalisi kadrom var çünkü bugün

Anacım ne yazmışsınız beeee oku oku bitmedi
ha_mim badican seninkileri okuyunca beynim hata verdi
Gitti bugün artık zor toplarım bu kafayı

Bende dün de girişemedim banyoya kızlarımı yıkamak zorunda kaldım acil durum sebebiyle ( ayyyy bir taşmış bezi kuzumun babası yanındaydı bende yemek yapıyordum babasına güvendim seslenir diye o da bir güzel uyumuş ) neyse sonra onları uyuturken uyumuşum bende ama bugün bitecek eşim işten erken gelecek yemekte var dünden bir alışverişe gitmem lazım sadece .... gece de olsa bugün biteceeeekkkkkkk

Bugünki 5 lim
Oturma odası toplanacak ✔
Minderlerin tozu alındı
Halı örtüsü kaldırıldı
Halı süpürüldü

Mutfak toplanacak ✔
Kahvaltı hazırlandı
Bulaşık yıkandı
Çöp dışarı çıkarıldı
Çöp kovası yıkandı
Süpürge tutuldu
Tezgah silindi
Yatak odası toplanacak ✔
Yataklar toplandı
Nevresim silkelendi
Yatak düzeldi
Kuruyan çamaşırlar katlanıp kaldırıldı
Süpürge tutuldu
Ütü yapılacak ✔
4 pantolon
4 gömlek
2 etek
3 şal
Wc ve lavabo yıkanacak ✔
Lavabo cifle silindi
Ayna cam sille silindi
Wc cifle fırça yardımıyla ovuldu
Çamaşır suyuyla fayanslar silinip durulandı

İyi günler kızlar işim çok bugün
09 gibi uyandım iki tencerem vardı cifledim mutfak lavabosunu çamalır suyu ile köpürttüm ocağı sildim çıktım bir saat yürüdüm döndükten sonra lavaboyu duruladım kahvaltı hazırladım
Şimdi
Evi süpürme
Yerleri paspaslama b.makinasını boşalt bulaşık yerleştir
Banyo ve tuvaleti yıka balkonu yıka
Ve fnish
Bir saatim var
@3 Milyar 750 Milyon yapalım şu işi
Ha bide günlük görev neydi kızceizler

Yapacagız budy im :))

Maşallah canım.
Eline sağlık

Gunayfin kizlar
Evet devam edecegim ediyoumda ama bebeyimden firsat kalipta sik sik yazamiyorum okuyorum ama hizli hizli yazamiyorum. Takipteyim ve odevleride yapiyorum foto atmaya falan firsatim olmuyo nasil olcak ama harfiyen yapiyorum
Foto atmasanda olur gunluk bi yorum yapsan yeterli en azindan 1 2 begeni
Hadi kızlar nerdesinizz?
Ev toplanacak sabahtan beri sizi bekliyorum :)
Sabahin 5inde kalkarsan beklersin tabi

Bende banyoyu bitircem insallah bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…