Küllerden Doğmak Vol.2

Badicim erkencisin yine , ödevini yap misin atmisin bile , bana da bulastir erken kalkma huyundan

Günlük ödev ödev ne kızlar bildirim topiğinde yazmıyor burda da sayfaları geri gidip aramak zaman alıyorrrr

Iyi is cikarmissin. Gecmis olsun. Iyilestimi kizin?

Sinirliyken gaza geliyorum temizlik/toplama konularında
dün akşam da biraz ateşliydi ama ondan önceki akşam kadar değil.
iyileşir ya, çocuk bunlar...
Çok sağolasın.
Bende sinirlenince kendimi temizlik toplamaya vveririm. Alisverise vermedigimize sukretsinler.

Pek maraton olmadi ama yaptiklarim 1.Mutfak toplandi(bulasik yikama,tezgah silme yikama,tezgah önünü silme,). 2 .Çorba yapildi,sofra hazirlndi. 3 oturma odasi toplandı süpürüldü. 4.camasir atildi ,bitince banyo kapisi arkadindakiler atilcak. 5.aynalar silindi. (Dünün ödevi). 6.lavabo altındaki dolap düzenli ydi şöyle bi sildim legeni sorarsaniz, musluk damlatiyo yukardan onun icin koydum

Maratona cocuklari uyutayim derken cok gec basladim bi biri uyudu tam digerini de uyuttum derken benimde uykum geldi kafami yastiga koydum ilk uyuttugum uyandi sonra ilk uyuttugum ikinci uyuttugunu ozledim dedi uyandirdi sonra ikinci uyuttugum agladi ilk uyuttuguma biraz kizdim sonra ikinci uyuttugumu tekrar uyutup ilk uyuttugumun gonlunu alayim derken oyun yemek falan ... bu boyle baya uzadi gitti
Maratona donecek olursam

Camasir makinasi calistirildi
Bulasik makinasi calistirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo musluk ovuldu
Ocak silindi
Tezgah alti temizlendi
Katlanacak camasirlar katlandi
Yataklar toplandi
Etraftaki daginiklik toplandi
Toz alindi
Yerler supuruldu
Yerler silindi

Tekerleme gibi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…