- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Merhaba..benim işler bitti ve geldim durum bildirimi yapmaya..
Günlük ödev yapıldı,
Çaydanlık temizlenip parlatıldı,
Wc lavabo temizlendi,
B.m açıldı boşaltıldı,
Odak noktası maddelerinden deterjan gözü, diş fırçalığı, çam. Mak. Yüzeyi temizlendi, bornoz ve havlular yıkandı.
Dünkü ödev için badimi bekliyorum. Beraber yapacaktık.
Veee gelsin ö.ö / ö.s fotosu
Eki Görüntüle 2091245
Eki Görüntüle 2091248
Darısı başına badicim.. Kaldirayim seni de sabahlarıBadicim erkencisin yine , ödevini yap misin atmisin bile , bana da bulastir erken kalkma huyundan
SüpersinEvet. çok mu? değil
Sadece banyodan söz ediyoruz değil mi?Süpersinben hepsini birgünde yapmaya kalksam ertesi günün sabahına kalkamam heralde
Bende şimdi başlıyorummmmBeeen15 te baslayabilirim yalniz
Kalkiyorumda geri uyuyorum :)Darısı başına badicim.. Kaldirayim seni de sabahları
Bende şimdi başlıyorummmm
Iyi is cikarmissin. Gecmis olsun. Iyilestimi kizin?Akşam ben de ufak çaplı bir maratondaydım.
-Kocayla kavga edildi.
-Akşam yemeği atıştırıldı.
-Mutfaktaki dağınıklık kaldırıldı.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-Daaaaağğğğ gibi çamaşır katlandı yerleştirildi.
-1 makine kızın renklisi - 1 makine kazak vs yünlüler yıkandı asıldı.
-Banyodaki atılacak şampuan vs boş kutu atıldı.
-Portmantodaki fazlalık montlar kaldırıldı.
-Kızın ateşi vardı 2 gündür onunla ilgilenildi. Gece sonunda sütü hazırlandı, uykuya geçildi.
Sinirliyken gaza geliyorum temizlik/toplama konularındaIyi is cikarmissin. Gecmis olsun. Iyilestimi kizin?
Bende sinirlenince kendimi temizlik toplamaya vveririm. Alisverise vermedigimize sukretsinler.Sinirliyken gaza geliyorum temizlik/toplama konularında
dün akşam da biraz ateşliydi ama ondan önceki akşam kadar değil.
iyileşir ya, çocuk bunlar...
Çok sağolasın.
Bende canim sıkkınsa ya yemek yapmaya yemeye sariyom ya temizliğe terapi gibiSinirliyken gaza geliyorum temizlik/toplama konularında
dün akşam da biraz ateşliydi ama ondan önceki akşam kadar değil.
iyileşir ya, çocuk bunlar...
Çok sağolasın.
Yarinki odev nevresim degistirmek olsun :)Yarınki ödev be!li oldu mu?
Tekerleme gibi olmusMaratona cocuklari uyutayim derken cok gec basladim bi biri uyudu tam digerini de uyuttum derken benimde uykum geldi kafami yastiga koydum ilk uyuttugum uyandi sonra ilk uyuttugum ikinci uyuttugunu ozledim dedi uyandirdi sonra ikinci uyuttugum agladi ilk uyuttuguma biraz kizdim sonra ikinci uyuttugumu tekrar uyutup ilk uyuttugumun gonlunu alayim derken oyun yemek falan ... bu boyle baya uzadi gitti
Maratona donecek olursam
Camasir makinasi calistirildi
Bulasik makinasi calistirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo musluk ovuldu
Ocak silindi
Tezgah alti temizlendi
Katlanacak camasirlar katlandi
Yataklar toplandi
Etraftaki daginiklik toplandi
Toz alindi
Yerler supuruldu