Küllerden Doğmak Vol.2

Ben albume attim foto ama buraya mi atiyoruz herkes gorebiliyor mu ordan
Burdan kk ya uye olan herkes goruyor canim albumde sadece bizim topik goruyor. Benim icin sikinti yok beni taniyan cikmaz diye buraya atiyorum isteyen buraya isteyen albume atabilir ikiside gecerl :)

Maratona cocuklari uyutayim derken cok gec basladim bi biri uyudu tam digerini de uyuttum derken benimde uykum geldi kafami yastiga koydum ilk uyuttugum uyandi sonra ilk uyuttugum ikinci uyuttugunu ozledim dedi uyandirdi sonra ikinci uyuttugum agladi ilk uyuttuguma biraz kizdim sonra ikinci uyuttugumu tekrar uyutup ilk uyuttugumun gonlunu alayim derken oyun yemek falan ... bu boyle baya uzadi gitti
Maratona donecek olursam

Camasir makinasi calistirildi
Bulasik makinasi calistirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo musluk ovuldu
Ocak silindi
Tezgah alti temizlendi
Katlanacak camasirlar katlandi
Yataklar toplandi
Etraftaki daginiklik toplandi
Toz alindi
Yerler supuruldu
Yerler silindi
:KK70: tekerleme gibi olmus

IMG_7517.PNG
Öncesi

Sonrası
IMG_7518.PNG

Bu bahaneyle çöp kovasını da yıkadım

Bugun yapilanlar
Mutfak toparlandi bulasiklar makineye yerlestirildo elde yikanacaklar yikandi ocak tezgah temizlendi lavabo alti temizlendi
Acma tatli tuzlu kurabiye yapildi
Mutfak supuruldu silindi
Odalar toplandi
2 makine camasir atildi

2 seferdir 5li yaziyorum bi turlu tutturamiyorum gun icinde insanin ne yapacagi bellj olmuyor en iyisi yaptiklarini bildirmek

Badim S Sifayildizi da yok motivem dustu sanki

Gunluk odevleri bildirim sayfasinda yazarim burdan herkes yakalayamiyor anladigim kadariyla.

Badin de enerji yok bu günlerde yükleyince dönerim inşaALLAH :uykucu:

Bende de yok merak etme canım.bulursan bana da yolla badim.kaç gündür bi tuhafım.midem ağrıyor gibi ağrımıyor bulanıyor gibi.başım ağrıyor o mu vuruyor anlamadım.yemek yiyorum 2 saat sonra açlıktan içim geçiyor halsizleşiyorum.hayırdır inşallah.hiç beğenmiyorum halimi:KK43:

Ay bu kadar Sevildigimi bilmiyordum:KK36:

Badi can tlf. Bugün tamire gitti gündüz başka tlf. Girdim hemen çıktım. Sonrada dışarı çıktım hatta ödevi bile yapamadım:KK51:

Bugün yapilanlar .

Kahvaltı.
Bulaşık mak. Boşaltma.
Bul. Mak. Doldurma.
Elde yıkanacaklar yikandı tezgah vs silindi.
Savaş alanına dönmüş olan ev toplandı. Sinirlere hakim olundu :21::super:
Aksam yemegi yeşilik vs
Yıkandı.
Yemek yenildi.
Elde ve makinede bulaşık yıkandı.
Mutfak toplu bırakıldı (alışkanlık )

Bende de yok merak etme canım.bulursan bana da yolla badim.kaç gündür bi tuhafım.midem ağrıyor gibi ağrımıyor bulanıyor gibi.başım ağrıyor o mu vuruyor anlamadım.yemek yiyorum 2 saat sonra açlıktan içim geçiyor halsizleşiyorum.hayırdır inşallah.hiç beğenmiyorum halimi:KK43:

Annnnaaaaaaaaaaa badican aklıma tatliş şeyler geliyor :nazar:

Ay bu kadar Sevildigimi bilmiyordum:KK36:

Badi can tlf. Bugün tamire gitti gündüz başka tlf. Girdim hemen çıktım. Sonrada dışarı çıktım hatta ödevi bile yapamadım:KK51:

Bugün yapilanlar .

Kahvaltı.
Bulaşık mak. Boşaltma.
Bul. Mak. Doldurma.
Elde yıkanacaklar yikandı tezgah vs silindi.
Savaş alanına dönmüş olan ev toplandı. Sinirlere hakim olundu :21::super:
Aksam yemegi yeşilik vs
Yıkandı.
Yemek yenildi.
Elde ve makinede bulaşık yıkandı.
Mutfak toplu bırakıldı (alışkanlık )

Ek olarak
Wc. Yıkandı
Banyo yıkandı

X