Kullansam mı??

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
26
Merhaba ben bir kaç gün önce cildiyeye gitmiştim ,bu arada yüzüm için de biseyler istedim. yüzümde hiç sivilce yok ama hafif çukurluk var iz gibi birkaç tane onlar gozume batiyordu.doktorda soyucu bir krem vereyim dedi acnelyse verir diye düşünmüştüm ama o krem ağır olur dedi ve eritretin diye bir krem yazdı..bu kremi kullanan var mı?? Bir tanıdığım işe yaramaz dedi ve internette araştırdım sivilceye sebep oldu yazmış birkaç kişi...sizce kullansam mı pinpirikliyim bu konuda yüzümde bisey çıkarsa çok üzülürüm napmaliyim??

İlaç ismi vermek yasaktı ama.

İnternetteki yorumlara bakmayın. Özellikle sivilce kremleri ilaçları ile ilgili. Herkesin cilt tipi yapısı hormonları bir değil.
Herkeste bu tip kremler farklı etki ediyor. O ilk söylediğiniz krem yani doktorun vermediği çok dikkatli kullanılması gereken yoğun peeling etkili bir krem. Yanlış kullanımı ciltte asla geçmeyecek iz yapıyor.
Doktor onu vermediyse vardır bir bildiği. Siz doktorun size verdiğini güzelce kullanın. Hemen etki etmez zaten. 2. 3. Hafta etki eder. İnsanlar da kullanıp o hafta hiçbir işe yaramıyor diyip bırakırlar. Ama aslında tamda o noktada işe yarar bu kremler. Hemen etki etmezler.
Bu kremi kullanırken yağlı yiyecek yenirse tabi sivilce cıkar...

Bilmiyordum kusura bakmayın ama reçeteyle verilen bir ilaç olduğu için reklama girmez galiba..

Yağlı hiçbişey tüketmiyorum

En iyisi dediginiz gibi yapmak galiba tesekkurler

hanımlar merhaba yeni katıldım . yuzyıl hastanesi pendikdeki k. d. doktoru esra hanımdan bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…