Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet canım önce boş paleti satın alıyorsun sonra içine istediğin renkleri koyduruyorsun onlarıda parayla tabiki ayrı ayrı yani bir paletin içine istediğin renkleri koyduruyorsun 4 lü var 15 li falan var ben istediğim bütün renkleri karışık bir şekilde 15 li palet olarak yaptırmayı düşünüyorum
şuan sitesinden baktımda mac palet içine konulan tek farlar 12 dolar civarı yani tr lirasıyla 20 tl yi geçiyor tanesi ve bunu palete vurursak eğer en az en küçük 4 lü paletei muhtemelen 80 tl ye yakın bir fiyata gelebilir tahminimce tam emin değilim ama tuzlu yani biraz:26:
aynen mesela diğer markalarda paletlerde istemediğin bir sürü renk skalası olabiliyor ama bunda alternatif var seçebiliyorsun ben yaptırırsam lila,eflatun,mavi ve tonları ve bronz,altın ışıltılı kahve tonlarını karışık yaptırıcam