Merhaba kızlar. 4 aylık hamileyim ve ilk hamileliğim. Doktorum kullanmam için vitamin yazdı. Her gebeye yazıldığını biliyorum. Ama kullanıp kullanmamam konusunda kararsizim. Bazıları kullanma şişkinlik yapıyor diyor,bazıları da kullan sen ve bebeğin gelişimi açısından çok faydalı diyor. Sizin önerileriniz neler? Yardımcı olursanız sevinirim
TeşekkürlerBen basindan beri doktorumun verdigi her vitamini ilaci sorgulamadan aliyorum.. birine siskinlik yapar.digerine yapmaz. Oyle bi genellemeyle olmaz bu isler.. hatta ocean mummye dogumdan sonrada devam edicem sac dokulmesi.halsizlik falan gibi seyleri yasamamak.icin
Buradakiler doktordan iyi bilecek dimi :) Bu yaptığınızı doktora söyleseniz sizi sopayla
Ben Sadece kullananlarin fikrini sormak amacıyla yazdım buraya. Yoksa bende burdakiler profesör vs. Fikriyle yazmadım. Ayrıca doktorlar neden sopayla kovsunlar ki? Herkes istediğini kullanmakta özgür
Imkansız. Stres kaynaklı gecikmedir oMerhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı
Evet yazmadım. Olamaz mi? Ben genel olarak vitaminler hakkında sordum.Öncelikle vitaminin adini bile yazmamışsınız. Sonra sisliginiz bebeginizin sağlığından daha mi önemli? Burdakiler doktordan daha mi iyi bilecekler? Tabiki de her hamile vitamin içmeli bebegine faydasina geçtim senin vücudundaki vitaminleri çekecek bebeğin ilerde sorun bile yaşayabilirsiniz. Ne kadar yanlış bir düşünce! Ben de 4 aylik hanileyim. Hamile kaldigimda folattro kullanıyordum. 3.ayimdan itibaren ocean mummy verdi daha sonra decavit ve ferro sanol verdi. Bir gün ocean mummy bir gün decavit kullanıyorum. 2 gün önce de bunlara ek olarak magnezyum verdi
Evet yazmadım. Olamaz mi? Ben genel olarak vitaminler hakkında sordum.
Iyi ozaman duymuş olGenel vitamin diyebir sey yok doktorunuz yazar siz kullanırsınız bi sizi duydum kullansam mi diyeni
Iyi ozaman duymuş ol
Bunun cahillikle bi alakası yok. Gir de bi youtube den doktor görüşlerini dinle vitaminler hakkındaAllah çocuğuna sağlık şifa versin inşallah. Zira anne cahil
Cahilliğin alâsi sizdeAllah çocuğuna sağlık şifa versin inşallah. Zira anne cahil
Canım, başkalarını dinlemeni tavsiye etmem . Odaklanman gereken tek kişi doktorun..lütfen ne diyorsa yapın.Merhaba kızlar. 4 aylık hamileyim ve ilk hamileliğim. Doktorum kullanmam için vitamin yazdı. Her gebeye yazıldığını biliyorum. Ama kullanıp kullanmamam konusunda kararsizim. Bazıları kullanma şişkinlik yapıyor diyor,bazıları da kullan sen ve bebeğin gelişimi açısından çok faydalı diyor. Sizin önerileriniz neler? Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?