- 11 Ağustos 2006
- 3.433
- 10
Bittiği zaman tekrar yenisini aldığınız, sürekli kullandığınız yani kullanmaktan vazgeçemedikleriniz çok memnun olduklarınız neler ?
Bunu illa ki kozmetik ürünü yada makyaj ürünüyle sınırlandırmıyorum..bittikçe yenilenen diğer şeyler de olabilir mesela lens gibi, saç boyası gibi gibi yada güzelliğimize yardımcı diğer şeyler gibi (alet edevat da olabilir)
özellikle makyaj ürünlerinde rengin adı veya numarasını da yazarsanız çok daha faydalı olur..
hepimizin tavsiyeleri belki biraraya gelirse ortaya harika bir ürünler listesi çıkar ve herşeyin en mükemmelerine kavuşuruz inşallah :)
ilk ben başlayım
Rimel olarak maybelline volum express waterproof (siyah renk)
Fondoten olarak max factor lasting performance fondoten no (105)
nivea soft krem
maybelline colorama ojeler (özellikle koyu kırmızı koyu pembe, bordo ve mor ojeleri)
diğer ürünlerde vazgeçemediklerimi bulamadım..
bunlar benim demirbaşlarım...sizinkiler neler ?
Bunu illa ki kozmetik ürünü yada makyaj ürünüyle sınırlandırmıyorum..bittikçe yenilenen diğer şeyler de olabilir mesela lens gibi, saç boyası gibi gibi yada güzelliğimize yardımcı diğer şeyler gibi (alet edevat da olabilir)
özellikle makyaj ürünlerinde rengin adı veya numarasını da yazarsanız çok daha faydalı olur..
hepimizin tavsiyeleri belki biraraya gelirse ortaya harika bir ürünler listesi çıkar ve herşeyin en mükemmelerine kavuşuruz inşallah :)
ilk ben başlayım
Rimel olarak maybelline volum express waterproof (siyah renk)
Fondoten olarak max factor lasting performance fondoten no (105)
nivea soft krem
maybelline colorama ojeler (özellikle koyu kırmızı koyu pembe, bordo ve mor ojeleri)
diğer ürünlerde vazgeçemediklerimi bulamadım..
bunlar benim demirbaşlarım...sizinkiler neler ?