- 14 Kasım 2014
- 64
- 9
- 40
-
- Konu Sahibi vesile_45_45
Ananemin çeyizinden beyaz 5'er adetfincan ve tabağı var
Ananemin çeyizinden
bilmem ki ..konunuzu görünce resimleyeyim dedim ..siz ne kadar düşünüyorsunuz?fincan takımı fiyat?
madem toplu almak istiyorsunuz o zaman siz net karar verince fiyatta anlaşırız..arkadaşların ellerinde olanlarada bir bakın..ben hep burdayım sonra yine görüşelim...ben bunların değerini bilmiyorum..sadece işe yaramayan eski eşyaları özellikle eski çeyizleri uygun fiyata toptan almayı düşünüyordum..
yok çöpe atılacak durumda değiller cnm..vitrinimin en güzel köşesinde duruyorlar..altını çizerek söylüyorum işinize yaramayacak çöpe atacak olduğunuz eşyalar hurdalık gibi düşünün gayet eski özellikle cam şişe kavanoz ya da seramik porselen bunun gibi demir pirinç vb. de olabilir.
bende ondan yazdım zaten toplu almak istediğinizi sonradan okudum..bende işinize yarayacak sadece fincanlar var....onu demek istedim..ama yanlış anladın heralde..iyide burda toplu bişey yok ki sadece fincan var 5 tane ben tekstil ürünleri almıyorum
Merhabalar, bizde bu tarz eski baharatlıklar fincan takımları vs var. kimisinin kenarlarında küçük aşınmalar,çatlaklar oluşmuş. Eğer istediğiniz bu tarz şeylerse daha da ararım fazlası çıkar mutlaka.ceyizinizden kalma ya da annenizin eskilerden kalma porselenleriniz pirinç, gümüş kaplama objelerinizi, ayna çerçecesinden taragından,fincan takımları, eski takılar,çerçeve,saat,telefon,çakı, el feneri, sandık,ahşap ev eşyası vb. aklınıza ne geliyorsa evde kullanmadığınız modası geçmiş ürünleriniz uygun fiyata alıyorum..
fiyat?Merhabalar, bizde bu tarz eski baharatlıklar fincan takımları vs var. kimisinin kenarlarında küçük aşınmalar,çatlaklar oluşmuş. Eğer istediğiniz bu tarz şeylerse daha da ararım fazlası çıkar mutlaka.
Eki Görüntüle 1555644