- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- Konu Sahibi vesile_45_45
Kusura bakmayın sırf meraktan soruyorum ne yapacaksiniz acaba hurdalari. Çok eski deyince insanin aklına antika mi ariyorsunuz çaktırmadan acaba diye geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayın sırf meraktan soruyorum ne yapacaksiniz acaba hurdalari. Çok eski deyince insanin aklına antika mi ariyorsunuz çaktırmadan acaba diye geliyor.
Yani bencede iste bi anlam veremediğim için sordum anlamaya calisiyorum bende. Merak ettim sadece. Simdi tatildeyim dönünce bende bakmaya calisicam çünküCanım antika olması için en az 100 yıllık olması gerekiyor sence bu mümkün mü? Antika arasam gramofon ne bileyim el oyması mobilya falan isterim.porselen tas tabakla niye uğraşayım:) farkındaysanız hurda işe yaramayan dedim ucuz eşya bulmak için daha ne diyeyim..
tam sana göre ürünlerim var. Babaannemin çeyizinden kalma porselen tabaklar ve demliklerim var. akşam foto atarım hala arıyorsan.ceyizinizden kalma ya da annenizin eskilerden kalma porselenleriniz pirinç, gümüş kaplama objelerinizi, ayna çerçecesinden taragından,fincan takımları, eski takılar,çerçeve,saat,telefon,çakı, el feneri, sandık,ahşap ev eşyası vb. aklınıza ne geliyorsa evde kullanmadığınız modası geçmiş ürünleriniz uygun fiyata alıyorum..
Ay güldürdün beniArkadaşlar bosuna böyle ürünler gostermeyin arkadaş gerçekten çöp arıyor.Daha doğrusu tam olarak ne ve neden aradığı belli değil. Enteresan bi kişilik :)
büyük bi merak uyandırdın :) herkes heyecanla ağzınızdan çıkacak her kelimeden bir çıkarım yapmak için nefesini tutmuş bekliyor. Herkes de yapamaz bunu tebrik ederim.ceyizinizden kalma ya da annenizin eskilerden kalma porselenleriniz pirinç, gümüş kaplama objelerinizi, ayna çerçecesinden taragından,fincan takımları, eski takılar,çerçeve,saat,telefon,çakı, el feneri, sandık,ahşap ev eşyası vb. aklınıza ne geliyorsa evde kullanmadığınız modası geçmiş ürünleriniz uygun fiyata alıyorum..
Valla istediklerini dikkatlice tekrar okudum.mantıklı bi açıklama hala uyduramadim:)antika en az yüzyıllık olması gerekir demiş arkadaş ama babaannelerden kalma çeyizlerde 100 yıllıktır zaten :) bence el işi yapımı ile ilgili birşeylerle uğraşıyor arkadaş bana öyle geldi ...Antika işi olduğunu sanmam bir fincanın tabağın yılını ancak arkeologlar,sanat tarihçileri anlayabilir ve internet üzerinden de sipariş verir gibi bir konu açmaz.cam parçalarından gece lambaları gibi hediyelik eşya ürünleri yapanlar var bence arkadaşta böyle işlerle uğraşıyor gibi ...İnşallah aradıklarını bulur...