- 1 Temmuz 2008
- 4.241
- 12
- 35
- Konu Sahibi D'arbanwille
adı ne canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanılmayan makyaj malzemelerinin takasına bir diyeceğim yok ama kullanılmış olanlar bence riskli.çünkü birinde olan bir cilt rahatsızlığı çok çabuk bulaşabilir.bence çok sakıncalı.
zaten hediye diyorum ebişim bebişimzemuszemussen yaz bana özelden bilgileri yollarım müsait oluncayerimsenibenbu arada kargo senden he:kedi:kaydirigubbakcemile3
Paylaşan ve paylaşılan, hiç yalnız kalmayan çünkü aşkın kapılarını açmayı bilen kadının parfümü. İlk notalarında paçuli ve taze çiçekler ile şeftali aroması kullanılan parfüm taze ama duygusal bir his yaratıyor. Orta ve alt notalarında doğuya özgü baharat kokuları kullanılan parfüm duygusallık romantizm ve yakınlık hissini çağrıştırıyor.
kızlar bendede bu parfüm var,kutusunda sıfır,hatta kutusunun jelatini bile duruyor,o kadar sıfır yani:))))))))
takas yapmak istiyorum.....bu kokuyu çok seven birine gider inşallah,hadi bakalım
bu arada kokusu gerçekten çok güzel,bi hevesle almıştım ama eşim sadece burberry classic kokusu duymak istiyomuş bende
baska kokuları sevmiyomuş,bende mecburen öyle yapmak zorundayım,yoksa beğenmediğimden falan değil kıslar ona göre:))))))))
Modern kadınlar için çiçeksi meyveli bir koku. Keskin, şehvetli, gizemli ve büyüleyici. Üst notalarda kızılcık, pembe biber ve Hint hurması bulunmaktadır. Kalp notalarda ise kara çöpleme gülü, siyah menekşe, kakao çiçeği kullanılmıştır. Temel notaları ise paçuli, massoia ağacı ve vanilya oluşturmaktadır.
[/URL][/IMG]
arkadaşlar bende bunu kullanmadım hiç ...
kızlar bende hiç açılmamış ürünler ve bikaç kez kullanılmış ürünler var resim eklememi istermisiniz,birde takas değilde hiç açılmamışları filan para karşılığında verebilirmiyiz...