- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.281
Loreal ve lancome ürünleri sahte..büyük ihtimalle macler de öyle..
loreal tester farları çok belli, sahte..
oriflame ve avon hiç olmazsa orj. ürün..ürünlerini takas edecek arkadaş kusura bakmasın..orj. diyor ama orj.olduğunu sanıyor..kendisi de bilmiyor olabilir..
arkadasım daha önce parfumlerının tester oldugunu yazmıstın zaten ayrıca bu makyaj malzemelerınden sadece elf ler orjınal ve kalan hepsı sahte bız senı karalamaya çalısmıyoruz ama görunen köyde kılavuz ıstemıyor ben butun kozmetıklerı cok ıyı bılırım mac da ıyı bilirim chanel de ıyı bilirim bu urunler yok o markalarda sahte ürün evıme sokmam demişsin ama bu ürünşler sahte kimseyi kırmak ıstemıyorum ama ınsanlarında bu ürünlerı orjınal zannedıp almalarına taraftar değilim
YANLIŞ ALINTI PARDON
katılıyorum arkadaşım ama inanmak istemiyor arkadaş.ne lorealın ne lancomenin ne de mac in öle ürünleri yok.bence gitsin bir mac mağazasında baktırsın veinansın artık bize.
tatlım loreal rımelıne ve mac stıck fondotenıne talıbım karsılıgında ne ıstersın benden
LANCOME LIPSTICK 19-6-3-22 NO - SIFIR
MAC HELLO KITTY FONDÖTEN - 50ML DEV BOY - AÇIK TENLİLERE PORSELEN GÖRÜNÜMLÜ FONDÖTEN - SIFIR
MAC GÖZ/KAŞ/DUDAK KALEMLERİ - KOYU KAHVE VE LİLA - SIFIR
LOREAL'İN TESTER FARLARI 4 RENK, HEPSİ KREM VE BEYAZ TONLARINDA - SIFIR
LANCOME BRONZ FAR (SİMLİ) SIFIR
ELF COLOR STICKS (ALLIK, RUJ, FAR) HER AMAÇLA KULLANILIYOR, 1 KERE KULLANILDI
LANCOME KAHVERENGİ SİMLİ FAR - SIFIR
MAC DAZZLEGLASS RUJLAR - SIFIR
MAC KLASİK RUJ (PEMBE) - SIFIR
LOREAL - KİRPİKLERİ DOLGUN GÖSTEREN MASKARA - SIFIR
LOREAL KİRPİKLERİ UZUN GÖSTEREN MASKARA - SIFIR
MAC STUDIO FINISH ORTA TONLARDA STICK FONDÖTEN - SIFIR
CHANEL BLUSH - BRONZ TONUNDA - SIFIR
Takas yaparken kullanılmamış ürünleri tercih edeceğimi belirtmek isterim. Çünkü benim ürünleriminde çoğu kullanılmadı.
Sanırım son yazdığımı okumadınız, okumanızı tavsiye ederim. Ürünler teyit ettirildi, dediğiniz şekilde 1 tanesi bile sahte değil.
tatlım loreal rımelıne ve mac stıck fondotenıne talıbım karsılıgında ne ıstersın benden
kızlar bu konuda uyarı alınmasına ragmen hala aynı polemıgı devam ettırıyosunuz sahteyse sahte.ole oldugunu dusunuyosan takas yapmassın olur bıter zaten kımsenınde kımseye takas dıye yalvardıgı yok
ben başkasının kullandığı malzemeleri kullanamadığım için takas yapmam ne yazık ki,hele ki sahte ürünlerle hiç takas yapmam.buradaki amacımız takas yapacak kişileri bilgilendirmek,takas yapacağımızdan değil:79:
dilancım sende bu yüz temizleme jeli ve şampuan haricinde neler var? parfüm de olabilir
Evet kıskanarak ve yalan söyleyerek bilgilendiriyorsunuz, çok açık. Herkesin saldırmasından belli, resmen saldırıya geçtiniz, ama umrumda değilsiniz, güzelce takasımıda yaparım ben. Hadi siz kendi kendinize konuşmaya devam edin
Aaa bu arada çok anlıyormuşsun ya MAC'ten, Loreal'den, Lancome'dan, o yüzden mi blogunda hep ucuz markalar var? Bir tane MAC, Loreal ya da Lancome ürünün yokken neyin iddiasında bulunuyorsun. Kıskancın, saldırganın önde gideni. Çok komiksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?