- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.241
LANCOME LIPSTICK 19-6-3-22 NO - SIFIR
MAC HELLO KITTY FONDÖTEN - 50ML DEV BOY - AÇIK TENLİLERE PORSELEN GÖRÜNÜMLÜ FONDÖTEN - SIFIR
MAC GÖZ/KAŞ/DUDAK KALEMLERİ - KOYU KAHVE VE LİLA - SIFIR
LOREAL'İN TESTER FARLARI 4 RENK, HEPSİ KREM VE BEYAZ TONLARINDA - SIFIR
LANCOME BRONZ FAR (SİMLİ) SIFIR
ELF COLOR STICKS (ALLIK, RUJ, FAR) HER AMAÇLA KULLANILIYOR, 1 KERE KULLANILDI
LANCOME KAHVERENGİ SİMLİ FAR - SIFIR
MAC DAZZLEGLASS RUJLAR - SIFIR
MAC KLASİK RUJ (PEMBE) - SIFIR
LOREAL - KİRPİKLERİ DOLGUN GÖSTEREN MASKARA - SIFIR
LOREAL KİRPİKLERİ UZUN GÖSTEREN MASKARA - SIFIR
MAC STUDIO FINISH ORTA TONLARDA STICK FONDÖTEN - SIFIR
CHANEL BLUSH - BRONZ TONUNDA - SIFIR
Takas yaparken kullanılmamış ürünleri tercih edeceğimi belirtmek isterim. Çünkü benim ürünleriminde çoğu kullanılmadı.
cnm ürünlern için ne istersn ??
Dediğim gibi sıfır ürünler tercih edicem, özellikle ruj, göz kalemi gibi şeylerde sıfır, fondötenler kullanılmış olabilir , parfümlede takas yapabilirim
hmm bn mesela avon satıorm sna sıfır ürün getireblrm ne istersn
beebeee cnm zaten sen avonlarına kıyıp da arkadaşınkiyle takas etmeye kalkma zira arkadaşın çakma mac ürünleri karşısında senin güzelim avonlarına yazık olur
Ürünlerim resimlerini de koymak istedim.
benefit georgia allık
http://www.cozycot.com/files/gg.jpg
xxxxxxxxxxxxx
Bir de stila stick fondöten var, hiç açılmadı kutusuyla duruyor.
buraya bu ürünlerin orjinal olduğunu yaz daha da bişey demem asıl durumum gayet iyi maddi durumumu geçtim akıl sağlığımda yerinde o yüzden merdiven altı ürünleri tercih etmiyorum evime bile sokmam kaldı ki birde insanların hayatıyla oynamak için buraya koyacağım yok yok yapmam
Kızlar göz makyaj temzliyicisi arıyorum...
LANCOME LIPSTICK 19-6-3-22 NO - SIFIR
MAC HELLO KITTY FONDÖTEN - 50ML DEV BOY - AÇIK TENLİLERE PORSELEN GÖRÜNÜMLÜ FONDÖTEN - SIFIR
MAC GÖZ/KAŞ/DUDAK KALEMLERİ - KOYU KAHVE VE LİLA - SIFIR
LOREAL'İN TESTER FARLARI 4 RENK, HEPSİ KREM VE BEYAZ TONLARINDA - SIFIR
LANCOME BRONZ FAR (SİMLİ) SIFIR
ELF COLOR STICKS (ALLIK, RUJ, FAR) HER AMAÇLA KULLANILIYOR, 1 KERE KULLANILDI
LANCOME KAHVERENGİ SİMLİ FAR - SIFIR
MAC DAZZLEGLASS RUJLAR - SIFIR
MAC KLASİK RUJ (PEMBE) - SIFIR
LOREAL - KİRPİKLERİ DOLGUN GÖSTEREN MASKARA - SIFIR
LOREAL KİRPİKLERİ UZUN GÖSTEREN MASKARA - SIFIR
MAC STUDIO FINISH ORTA TONLARDA STICK FONDÖTEN - SIFIR
CHANEL BLUSH - BRONZ TONUNDA - SIFIR
Takas yaparken kullanılmamış ürünleri tercih edeceğimi belirtmek isterim. Çünkü benim ürünleriminde çoğu kullanılmadı.
Mac in ürünlerini çok iyi tanırım mac inbu ambalajlarda ürünleri mevcut değildir.bu ürünler sahtedir.çoğu mac kullanıcı veya mac hakkında bilgisi olan kişiler bunu bilirler.
katılıyorum ürünler orjinal değil.
netten alışveriş yaptıysa ürün sahibi de bilmiyor olabilir.
Netten aldığımda var, hediye gelende var, ama her netten aldığım kozmetiği gidip teyit ettiririm, o yüzden herhangi bir sorun yok. Hangi ürüne iddiasında bulunuyorsanız kodunu yazın ona göre inceleteyim.
Ayrıca benim bunun gibi daha bir çok kullanmadığım ürün var. Saçma bir soru gibi geldi bana:)
neden bu kadar çok şey alınıpta hiç kullanılmayıp iyiliiği kötülüğü anlaşılmaıp bi kenara konurkii.hadi fondoten açık geldi deseniz stik ondn daha koyu fondotn olmasa stiği kullanırsın hadi rujun birini kullanmadın geri kalanı neden kullanılmaz sahte olmasa bile bnce israf kullanmıycanı bildiğin dört ürünü birden neden alasınki :44:
:) Dedektifliğe başladınız heralde. O halde size tek tek neden kullanmadığımı anlatayım siz de rahatlayın bende size bir daha cevap yazma durumunda kalmayayım. Bu arada bu hiç bir şey değil, bunların 10 katı kadar kullanmadığım parfümümde var.
Öncelikle bu ürünlerin çoğunu internetten, yurtdışındaki sitelerden aldım, o 4 ruj set halinde geldi ve alırken fotoğraflarında pırıltılı oldukları görünmüyordu, geldiğinde gördüm ve pırıltılı rujdan nefret ederim, her zaman mat kullanırım, o yüzden hiç kullanmadan direkt buraya koydum
O stik bana hediye geldi ve benim tenim açık renk bana hiç uygun değil, fondötenide düşünmeden aldım ve şu an kullandığım çok daha iyi bir Dior fondötenim var
Kalemler fazlalık, diğer ürünleride kullanmıyorum.
OLDU MU? RAHATLADINIZ MI ARTIK? KİMSE BANA AHKAM KESMESİN, SAHTE ÜRÜNÜ DE ORJİNAL ÜRÜNÜ DE ÇOK İYİ BİLİYORUM VE EMİN OLUN BURADA AHKAM KESENLERDEN DAHA ÇOK TECRÜBEM VAR KOZMETİKLE İLGİLİ. EVİME SAHTE ÜRÜN ASLA SOKMAM, NE KENDİM KULLANIRIM NE DE BAŞKASINA KAKALAMAYA ÇALIŞIRIM. BENİM ALNIM AÇIK, KARALAMAYA ÇALIŞANLAR KENDİLERİNİ DÜŞÜNSÜNLER, BANA DA BULAŞMASINLAR. OLDU MU?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?