- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.061
makyaj malzemesi var canım,o zaman yarın ekliyim olurmu,şimdi zor çünkü,zaten dışarıda çok yağmur var,heran elektrikte gidebilir.şimdi laptoptan yazıyorum,resimleri masaüstünden ekliycem,yarın daha iyi olur,olur dimi canım?
canımgümüşrengi farına,maybelline farına,beyaz farına talibim,benim elimde neler kalmış bakayım resim ekliyim,ayrıca,kıyafetleri takas bölümünde kıyafetlerimde var bakabilirsin.
ben topiğe girmeyeli çokşey değişmiş,burada satış yok biliyorum kızlar,sadece takas yapılıyor.
paletin son hali budur arkadaşlar,bazı renkleri hiç kullanılmadı hatta...
88li ultra shimmer (parıltılı ) seridir...
ihtiyacım dahilinde malzemeye gereksinimim yok,ama ücretli olarak düşünen olursa
özel mesaj yolu ile ulaşabilir...
:103:ben özelden dedim:130:niye hata mı ettim ki:87:B&M cim,ürünlerin çok güzel.hayırlı takaslar dilerim:13:
takas yapıcağın arkadaş ileözelden konuşarak satış konusunda anlaşırsanız sorun olmaz bebem
keyifli paylaşımlar dilerim:):92:
paletin son hali budur arkadaşlar,bazı renkleri hiç kullanılmadı hatta...
88li ultra shimmer (parıltılı ) seridir...
ihtiyacım dahilinde malzemeye gereksinimim yok,ama ücretli olarak düşünen olursa
özel mesaj yolu ile ulaşabilir...
:103:ben özelden dedim:130:niye hata mı ettim ki.......:87:B&M cim,ürünlerin çok güzel.hayırlı takaslar dilerim:13:
takas yapıcağın arkadaş ileözelden konuşarak satış konusunda anlaşırsanız sorun olmaz bebem
keyifli paylaşımlar dilerim:):92:
merhaba...
birşey sorcam kullanmadıgımız eşyaları takas için bir bölüm var mı
yoksa sadece makyaj ve parfüm ürünleri için mi
uzun zamandır foruma girmiyordum da ?
slm kızlar bunların hepsi takasta indirimler sonucu aldım ancak ben pudramı buldum bunlara sıra gelmicek hepsi yeni orjinal ve dendiği gibidir burda birçok kişiyle takas yaptım dediğimin aksi çıkarsa burdan gönül rahatlığı ile herşeyi yazabilirsiniz hakkımda:)
illa eşit şeylere gerek yok ihtiyacım olan bişeyle değişsin yeterki
loreal true match süper blendable pudra 9gr no:w6 mıel honey bir kere denendi şekli bile üzerinde
c arley pdra no:6 birkaç kez kullanıldı
Maxfactor miracle touch ilisyon fondoten 11.5gr renk:creamy ıvory 1kere denendi
loreal ture match mineral pudra hiç kullanılmadı renk:w4 golden beıge
takas için lütfen özel msj atınız
slm kızlar bunların hepsi takasta indirimler sonucu aldım ancak ben pudramı buldum bunlara sıra gelmicek hepsi yeni orjinal ve dendiği gibidir burda birçok kişiyle takas yaptım dediğimin aksi çıkarsa burdan gönül rahatlığı ile herşeyi yazabilirsiniz hakkımda:)
illa eşit şeylere gerek yok ihtiyacım olan bişeyle değişsin yeterki
loreal true match süper blendable pudra 9gr no:w6 mıel honey bir kere denendi şekli bile üzerinde
c arley pdra no:6 birkaç kez kullanıldı
Maxfactor miracle touch ilisyon fondoten 11.5gr renk:creamy ıvory 1kere denendi
loreal ture match mineral pudra hiç kullanılmadı renk:w4 golden beıge
takas için lütfen özel msj atınız
Eki Görüntüle 117929 Eki Görüntüle 117927
kızlar ürünler çok temiz kullanıldı rosense in sadece farı var bu resmi internetten buldum telefonda sorun oldu onun resmini yükleyemedim. onun renkleri denendi. ilgilenen özel mesaj atsın.
canım kullanılmamış ya da denenmiş ürünün varsa ben elimdekilrin hepsini yollarım.
kızlar ürünleriniz çok güzel karşılığında ne istersnz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?