- 5 Kasım 2009
- 1.065
- 0
- 39
- Konu Sahibi D'arbanwille
takas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
88 li ultra shimmer, ışıltılı ,yüksek pigmentli far seti ve swathcları..
devamı gelecek ...
Oriflame Beauty Gloss Booster
Oriflame Beauty Dudak Parlatıcısı black currant 3. resimde görünen renk mevcuttur elimde gloss..hiç kullanmadımmmm.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kızlar birde elimde yurdışından gelen lolipop parlatıcı var hiç kullanmadım kokusu parfüm gibi uzaktan bile anlaşılıo:))çok tatlı parlaklık ve renk veirir....
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
KIZLAR ELİMDE KALAN SON ÜRÜNLER DİGERLERİ GİTMİŞTİR
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////7
AVON COOL COLLECTİON
6 RENKLİ ŞAHANEEE ALLIK
ÜSTELİK FIRÇASI VE AYNASI İLE BİRLİKTE!!!
SADECE 1 DEFA DENEMEK İÇİN KULLANILMIŞTIR.........jelatini bile üstünde
Işıltılı yanaklar ile tüm bakışları üzerine çekmek isteyenlere !!!
Renklendirir, belirginleştirir, ışıltı verir ! Sadece tek bir allık darbesi ile..
Elmacık kemikleri üzerine uygulanan allık yanakları renklendiririken ışıltı verir. Tek bir allık darbesi ile yanaklarda mükemmel bir görünüm elde edilir. Kolay kullanım sağlar. Ayna ve allık fırçası birliktedir. Cildinize sürdüğünüz anda parlaklık ve ışıltı verir.
ARKASINDA TAK-ÇIKAR AYNASI BULUNMAKTADIR.
katolok fiyatı: 32.00tl
YEPYENİ MÜKEMMMEL BİR ÜRÜN
NOT:1 TANE GİTTİ BİTANE DAHA VAR ODA DİGERİ GİBİ AZ KULLANILMIŞTIR......
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ColorTREND Göz Farı Duo-Snow Storm biraz kullanıldı
NOT:1 TANE GİTTİ BİTANE DAHA VAR ODA DİGERİ GİBİ AZ KULLANILMIŞTIR......
Pastel kalıcı ruj çok kalıcı arkadaşlar MAT kırmızısı süper sadece denendi kırmızı olanıVaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
she yeşil oje kullanmadım hiç
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Jillian Dempsey Avon Eyeliner, Avon Kohl Eyeliner-çok az kullanıldı--siyah renk
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
3 Katlı makyaj kutusu en üst katlara kalemler ortaya rujlar en alt bölümede fondoten ve pudralarınızı koyabailirsiniz yada takı kutusu yapın ne yapıcagınız size kalmış çok kullanışlı ve güzel bir üründür..
NOT:ELİMDE KARDEŞİMİN OLAN VE İSTEYİNCE VEREBİLECEGİ GİBİ YEŞİLDİR:))
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oriflame Beauty Gloss Booster
Oriflame Beauty Dudak Parlatıcısı black currant 3. resimde görünen renk mevcuttur elimde gloss..hiç kullanmadımmmm.
farların markası ne nil ?
ürünlerinin bulunduğu sayfayı özeliden atarsan linki ile sevinirim ...evet coastala benzettiğim için sormuştum benim ürünlere bi bak da begendiğin olursa ben talip olayım buna
.....ARKADAŞLAR BUNLAR TAKASTA
HİÇ KULLANILMAMIŞ MAC MAKYAJ ÇANTASI
MAYBELLINE GÖZ MAKYAJI TEMİZLEME LOSYONU
MANİKÜR SETİ,HİÇ KULLANILMAMIŞTIR,HEDİYE GELDİ
LOREAL TEMİZLEME SÜTÜ,AĞZINA KADAR DOLU
GOLDEN ROSE MAVİ RİMEL,MAX FACTÖR RİMEL,2000 MAX FACTOR RİMEL,FLOR MAR RİMEL,LOREAL ÇİFT TARAFLI RİMEL,EN SON RESİMDEKİ RİMEL İSMİ SİLİNMİŞ
TOZ FARLAR
MAX FACTOR KAHVE VE PEMBE FARLAR
MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE 109 NUMARA FONDOTEN