hı anladım şincik....yahu ööle bişe hiç aklıma gelmedi tonik başka nasıl degerlendirilebilirki........ ama mesela ben yüzüme yaramayan bi krem oldumu onu el ayak kremi yapıyorum o şekilde bitirmeye calışıyorum canım. bu arada toniklerden şimdiye kadar en begendiklerin hangileri oldu?
hı anladım şincik....yahu ööle bişe hiç aklıma gelmedi tonik başka nasıl degerlendirilebilirki........ ama mesela ben yüzüme yaramayan bi krem oldumu onu el ayak kremi yapıyorum o şekilde bitirmeye calışıyorum canım. bu arada toniklerden şimdiye kadar en begendiklerin hangileri oldu?
canım yüz yıkama jellrini de vücut jeli gibi kullansan? ben de hiç denemedim ama fena olmaz gibi hani........bol bol lifine sıkıp bitirirsin du ben de yapim yaff hiç aklıma gelmediydi.... ööle bi dolu yıkama jelim durup duruyo..... bozulacagına degerlensin........
:1hug: bu arada hoşgeldin
olabilir aslında..bacaklarımda deneyim bi alerji yapmazsa tum vucudumda uygularım saol canım fıkrın için..ya ben biryerde okudum ama tam hatırlıyamıyorum tonıklerınızı bacaklarınıza surun dıye ama ne ıcın oldugu yazmıyodu nıye olbılır acep CADIARZU
:1hug: sende saol bebem benim naptım....... toniği bacaga ben hiç duymadımki bilmiyom nası olur.....
yağlı cilt için hangi tonikler kuruttu? ben de kurutsun istiyorum ama hiçbiri kurutmuyor ayol. şööyle yağını alsa kupkuru olsa nasıl mutlu olcam...
avonun yağlı ciltler için olan toniği çok kurutmuştu mesela cildimi kulanmadım oylece duuryo oyuzden :gitme:
yok ben avon kullanmayı düşünmüyorum. bugün loreal pure zone nun toniğini aldım bakalım... cevap için tşkler