Cilt Bakımı Ürünleri kullanmadığımız kozmetik ürünleri ne yapabiliriz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ecce8291

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
18
0
kızlar aranıza yeni katıldım hepinize merhaba.aldığımız tonik peeling krem vb ürünler bazen cildimize iyi gelmediği için bir köşeye atıyoruz ee bi dünya para verip alıyoruz bunları çöpe atmayada kıyamıyorum sizce bunları başka ne amaçla nasıl kullanabiliriz kullanım amaçları ve alanları hariç?.böyle bir konu varmı bilmiyorum baktım ama göremedim umarım konu tekrarı olmaz.:kedi:

arkadaşım ne güzel düşünmüşsün... evet yukardaki topikte bööle takas yapılıyo...... benim de bir dolu ürünüm var ama resim koyamıyom resimsiz olmuyo demi

evet takas bölümünü görmüştüm ama ben takas değilde kendi ürünlerimi naıl değerlendirebilirim diye sormuştum.mesela bende tonik takıntısı var görünce dayanamayıp alıyorum ama cildime iyi gelmiyo diye bi köşeye atıyorum yüz hariç nasıl değerlendirebilirim? bu gibi önerileri olan arkadaşlar vardır umarım :kedi:

hı anladım şincik....yahu ööle bişe hiç aklıma gelmedi tonik başka nasıl degerlendirilebilirki........ ama mesela ben yüzüme yaramayan bi krem oldumu onu el ayak kremi yapıyorum o şekilde bitirmeye calışıyorum canım. bu arada toniklerden şimdiye kadar en begendiklerin hangileri oldu?

hı anladım şincik....yahu ööle bişe hiç aklıma gelmedi tonik başka nasıl degerlendirilebilirki........ ama mesela ben yüzüme yaramayan bi krem oldumu onu el ayak kremi yapıyorum o şekilde bitirmeye calışıyorum canım. bu arada toniklerden şimdiye kadar en begendiklerin hangileri oldu?

valla canımcım suana kadar kullanıpda memnun kaldığım tonik yok hepsi cildimi kuruttu ucuzuda pahalısıda ki cildim yağlı düşün yani.ben artık tonik yerine gülsuyu kullanıyorum cok memnunum hatta yaz ayı olduğu için teyzemin bahöesinden topladığım güllerden evde kendim yaptım satın aldığım bitmek üzere onu kullanmaya başlıycam yakında.birde bugün bikaç doğal tonik tarifi buldum onları denemeyi düşünüyorum bu hafta sonu

ha bide evet bende yüzüme yaramayan kremi elime ayağıma sürüyorum ve bide cildime iyi gelmeyen peelingleri banyo yaparken ayaklarıma bacaklarıma dizkapaklarıma keseyle uyguluyorum çok güzel yumuşatıyor.ama işte şu yüz yıkma jelleri ve tonikleride atmak yerine değerlendirebilsem bi şekilde çok sevinicem zemuszemus

canım yüz yıkama jellrini de vücut jeli gibi kullansan? ben de hiç denemedim ama fena olmaz gibi hani........bol bol lifine sıkıp bitirirsin du ben de yapim yaff hiç aklıma gelmediydi.... ööle bi dolu yıkama jelim durup duruyo..... bozulacagına degerlensin........ :emir_bebek:

canım yüz yıkama jellrini de vücut jeli gibi kullansan? ben de hiç denemedim ama fena olmaz gibi hani........bol bol lifine sıkıp bitirirsin du ben de yapim yaff hiç aklıma gelmediydi.... ööle bi dolu yıkama jelim durup duruyo..... bozulacagına degerlensin........ :emir_bebek:

olabilir aslında..bacaklarımda deneyim bi alerji yapmazsa tum vucudumda uygularım saol canım fıkrın için..ya ben biryerde okudum ama tam hatırlıyamıyorum tonıklerınızı bacaklarınıza surun dıye ama ne ıcın oldugu yazmıyodu nıye olbılır acep CADIARZU

olabilir aslında..bacaklarımda deneyim bi alerji yapmazsa tum vucudumda uygularım saol canım fıkrın için..ya ben biryerde okudum ama tam hatırlıyamıyorum tonıklerınızı bacaklarınıza surun dıye ama ne ıcın oldugu yazmıyodu nıye olbılır acep CADIARZU

:1hug: sende saol bebem benim naptım....... toniği bacaga ben hiç duymadımki bilmiyom nası olur.....

yağlı cilt için hangi tonikler kuruttu? ben de kurutsun istiyorum ama hiçbiri kurutmuyor ayol. şööyle yağını alsa kupkuru olsa nasıl mutlu olcam...

yağlı cilt için hangi tonikler kuruttu? ben de kurutsun istiyorum ama hiçbiri kurutmuyor ayol. şööyle yağını alsa kupkuru olsa nasıl mutlu olcam...

avonun yağlı ciltler için olan toniği çok kurutmuştu mesela cildimi kulanmadım oylece duuryo oyuzden :gitme:

hüzünaplam shiseido pureness pudrasını kullan... yüzünde yag mag bırakmaz...... tamamen mat bi görünüm yapıyo yağlı ciltlerde

yok ben avon kullanmayı düşünmüyorum. bugün loreal pure zone nun toniğini aldım bakalım... cevap için tşkler

kullandıktan sonra bende bidaha avon kullanmamaya karar verdim zaten bana iyi gelmedi malesef.garnier ürünleride güzel elindeki bitince memnun kalmazsan onuda bi dene şeker yerimseniben

Ben de iseime yaramayan kremleri el ve ayaklarima kullaniyorum. Jeller tereddutsuz dus jeli oluyor. Hatta tupte olanlarini seyehatlere giderken kullaniyorum. Hem tvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus kolay hem yuz icin uretildiklerinden vucut icin de guvenliler. Tonikleri alkol icerikli olanlarini ise bazen yine yolculuklarda selpakla islak mendil yerine kullaniyorum :)

X