• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanılmış olsada anasınıfıma yardım

mustafadime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
5
0
36
Şanlıurfa
Merhabalar ben Şanlıurfa İli Birecik İlçesi Yaylacık Köyünde Halil İbrahim Demir İ.Ö.Okulunda görev yapan bir eğitimciyim. Köyüm Şanlıurfa İl Merkezine 80 km. mesafede olup; bağlı bulunduğumuz Birecik İlçesine 22 km. mesafedeyiz. Bağlı bulunduğumuz İl merkezine olan uzaklığımız nedeniyle zaman zaman ulaşımda sorunlar yaşamaktayız. Köyümüz halkı çok fakir olup, çocuklarını okula göndermekte imtina eden yapıdalar. Onlar için çocuk tarlada daha verimlidir anlayışı hakimdir. Hele hele kız öğrencilerin okula gönderilmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Görev yaptığım okulda toplam 60 anasınıfı öğrencimiz bulunmaktadır.2. sınıfımızı yeni açmış bulunmaktayız Okul öncesi olması hasebiyle bu çocuklarımıza faydalı olabilmek, bu çocuklara yurt sevgisi kazandırmak, onların gelişimine katkıda bulunabilmek ve topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmek için çok zor şartlar altında görev yapmaktayız. Elimizdeki malzemenin yetersizliği nedeniyle çocuklarımıza istediğimiz bilgileri ve becerileri tam olarak aktaramamaktayız ve haliyle bu çocuklarımızdan da istediğimiz verimi alamamaktayız.Bana yardım elinizi uzatacağınızı ve okuluma yardım edilmesi konusunda kamuoyu oluşturacağınıza inanıyorum. Çok büyük malzemeler beklemiyorum az olsa da kırtasiye (oyun hamuru, parmak boyası, pastel boya, yapıştırıcı, makas, fon kartonu vb.) ilgi köşesi oyuncakları (evcilik köşesi oyuncakları, kukla köşesi oyuncakları, lego vb.) kullanılmış önlük,ayakkabı,kıyafet vb yardım ederseniz çok seviniriz hem ben hem öğrencilerim yardımlarınızı bekliyorum. Ben elimden geleni fazlasıyla yapmaya çabalıyorum ama bir yerlerde tıkanıyorum azda olsa kullanılmış malzemelerde olsa yardım cevabınızı bekliyorum.
xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
okulumuza yardımlarını esirgemeyen kendi oyuncaklarını kendi elleri ile hazırlayan ve bizlerle paylaşan alp ve sarp kardeşlere göndermiş oldukları oyuncaklar için çok teşekkür ediyorum. ne mutlu çocuklarımızdaki paylaşım gücü kutluyorum...

Back