Kullanılmamış tüp bebek ilaçı

burcu_t_s

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
9
6
42
Bayramda tedaviye başlıyacaktım, ilaç bulmakta zorlanmamak için önceden almıştım fakat doğal yoldan hamile kalmışım bu yüzden de ilaçlar elimde kaldı. Kutuları hiç açılmadı son kullanma tarihleride ekte bulunmaktadır. İhtiyacı olana vermek istiyorum. Gonal f 900 soğuk zincir bir ilaç olduğu için Ankara olursa daha iyi olur. İsteyenler özelden benimle iletişime geçebilir

Eklentiler

• IMG_1730.jpeg
    IMG_1730.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_1731.jpeg
    IMG_1731.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1732.jpeg
    IMG_1732.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1733.jpeg
    IMG_1733.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 38
Bayramda tedaviye başlıyacaktım, ilaç bulmakta zorlanmamak için önceden almıştım fakat doğal yoldan hamile kalmışım bu yüzden de ilaçlar elimde kaldı. Kutuları hiç açılmadı son kullanma tarihleride ekte bulunmaktadır. İhtiyacı olana vermek istiyorum. Gonal f 900 soğuk zincir bir ilaç olduğu için Ankara olursa daha iyi olur. İsteyenler özelden benimle iletişime geçebilir
Rica etsem bana verırmısınız

Gonal f kaç adet

Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu

X