• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılmamış orjinal kutusunda ambalajinda schefer marka kahvaltı takımımı satıyorum

HLyaMehmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
14
1
6
31
IMG-20141007-WA0011.jpg
IMG-20141202-WA0003.jpg
IMG-20141202-WA0000.jpg

Farklı bir takımım olduğu için hiç kullanmadığım kahvaltı takımımı satıyorum. 44 parça 6 kişiliktir.
Fiyatı 500 tl dir. Mağaza fiyatının oldukça altındadır.

Yok artık abla , 84 parça yemek takımları 500 tl cıvarında naptın ya , sıfırı bunun 240 tl gibi bi fiyata satılıyor

500 tl ye hangi kalitede yemek takımı alınır tartışılır. Adam gibi kaliteli sağlam yemek takımları kesinlikle 1000-1500 tl ve üzeridir. Piyasa hakkında bilginiz olmadığını görüyorum fakat yorumunuza ve düşüncelerinize saygı duyuyorum. Kahvaltı takımına gelince markası ve kalitesi ortada mağaza satış fiyatını bilmeden rastgele yorumda bulunmayın lütfen. Aynı takımı 240 tl ye bulun sonra konuşalım.

http://www.hepsiburada.com/schafer-diva-44-parca-kahvalti-takimi-p-MTSCHAFD460

aynı set sanırım. kargosu da 10 tl.
sıfır set için 500 tl+10 tl kargo fiyatı vermişler, bu durumda verdiğiniz rakam bir miktar yüksek kalmış, çünkü ne kadar kullanılmamış olsa da ikinci el kategorisine giriyor ve tahminimce siz kargoya verdiğinizde 10 tlden yüksek tutacaktır. Bu durumda garantisi olan sıfır bir set tercih etmek daha mantıklı gibi. Gözüme çarptı söylemek istedim, ben de henüz yeni çeyiz için kahvaltı seti vs aldım da oradan biliyorum bayağı bakınmıştım kahvaltı setlerine.
İyi satışlar dilerim.

500 tl ye hangi kalitede yemek takımı alınır tartışılır. Adam gibi kaliteli sağlam yemek takımları kesinlikle 1000-1500 tl ve üzeridir. Piyasa hakkında bilginiz olmadığını görüyorum fakat yorumunuza ve düşüncelerinize saygı duyuyorum. Kahvaltı takımına gelince markası ve kalitesi ortada mağaza satış fiyatını bilmeden rastgele yorumda bulunmayın lütfen. Aynı takımı 240 tl ye bulun sonra konuşalım.
bekleyin birazdan atıcam size , ki ayrıca ben bütün mutfağımı schafer ile dizdim

http://www.hepsiburada.com/schafer-diva-44-parca-kahvalti-takimi-p-MTSCHAFD460

aynı set sanırım. kargosu da 10 tl.
sıfır set için 500 tl+10 tl kargo fiyatı vermişler, bu durumda verdiğiniz rakam bir miktar yüksek kalmış, çünkü ne kadar kullanılmamış olsa da ikinci el kategorisine giriyor ve tahminimce siz kargoya verdiğinizde 10 tlden yüksek tutacaktır. Bu durumda garantisi olan sıfır bir set tercih etmek daha mantıklı gibi. Gözüme çarptı söylemek istedim, ben de henüz yeni çeyiz için kahvaltı seti vs aldım da oradan biliyorum bayağı bakınmıştım kahvaltı setlerine.
İyi satışlar dilerim.

Evet aynı takım fakat dediğim gibi aynı şekilde paketinde duruyor doğal olarak fiyatını düşürmek beni zarara uğratacağı için ancak bu fiyattan çıkarabilirdim zaten satışa. Kargosu fiyata dahil ayrıca ürüne kargo fiyatı tabiki eklemeyeceğim. Teşekkür ederim düşünceleriniz için.

bekleyin birazdan atıcam size , ki ayrıca ben bütün mutfağımı schafer ile dizdim

Bende bütün çeyizini tamamlamış biri olarak konuşuyorum zaten. Piyasa hakkında bilgim olmasa bu kadar net konuşmam. Aynı takımı internet ortamında bile 500 den aşağı bulamazsınız. Herneyse polemiğe gerek yok teşekkür ederim düşünceleriniz için.

Back