-- Kullanılmamış kot gömlekler, elbiseler 7 lira 23.sayfada --/satılmıştır..

canım benim ya hem özelden hem burdan ne güzel şeyler yazmışsın çok naziksin senle alışveriş yapmak tanışmak büyük zevk
tekrar görüşmek üzere

çoğu kullanılmadı tertemiz ürünler buyrun bitsin son kalanlar çok uyguna vericem

yeni bişiyler ekliyoruuum huu huuu fiyatta yardımcı oluyorum

1- 40-42-44 beden lacivert arkası pileli çok güzel duruyor kullanılmadı 25tl

2- 36-38 beden içinde siyah atleti var takım. 10 tl

3- xl yazıyor etiketinde ama 36-38 uyumlu saks mavi üstte çok çok hoş duruyor yarım kol 15tl

4- model olarak kapmıştım bunu mankenin üstünde görünce kumaşı ve rengi çok hoşuma gitmişti ama boyu bana kısa oldu boyu uzun olanlara kısa gelir 15 tl

5- dolabımın nadide gömleklerinden biri bana bol oluyor maalsef 38-40 beden 20 tl

6- yine çoook tatlı bi parçaa önü kısa arkası uzun kendinden kolyeli 36-38 beden 15tl

7- 36-38 beden lacivert dantel detayları çok şık 10 tl

yeni eklenenlere buyrun bi önceki sayfadaaa indirim yapıyoruum

ürünlerin çok güzel canım bol satışlar bol kazançlar

Son düzenleme:
yaz başladı başlayalı durgun buralar ya herkes tatile mi çıktı nedir bi başımıza kaldık burda
valla ya eskiden yetişemezdk millete alıma satışa göndermeye şimdiki hale bak millet topiklere uğramaz oldu :44:

napalım yani ilgi çekmek için topik önünde iki el tavla mı atalım

valla ya eskiden yetişemezdk millete alıma satışa göndermeye şimdiki hale bak millet topiklere uğramaz oldu :44:

napalım yani ilgi çekmek için topik önünde iki el tavla mı atalım

alemsiiin
çok doğru ama .. 1 günde 7 kargo yolladıgım bile oldu ptt'den kovacaklardı
ahh ahh şimdi yolunu unuttum
palyoçolarla falan dükkanı şenlendirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…