• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-- Kullanılmamış kot gömlekler, elbiseler 7 lira 23.sayfada --/satılmıştır..

15tllik ürünleri 10 tl
10tllikleri 7 tl yaptım bi süreliğine

kalanlarla 23. sayfada çoğu hiç kullanılmamış ürünler :)

indirimli fiyatlarla kalan ürünler için 23 sayfayaaa

pttye gidicem varmı bişi isteyeen

ürünler 23. sayfadaa 15tllikler 10 tl , 10tllikler 7tl olduuuu çoğu hiç kullanılmayan ürünler
kot gömleklerde 10 tl :KK31::KK31:
:KK31:

canım memnuniyet topiğinde yazdım burdanda yazmak istedim sana gerçekten çok tşkr ederim 1 aydır ürünleri benim için beklettin ücretini bir türlü yatıramadıgım halde ürünleri satışa çıkarmadığın için.ürünler her zaman ki gibi çok güzeldi yine çok dogru bir alışveriş yaptığıma inanıyorum ve hediyen okadar hoşuma gittiki kendi begenip aldıgım ürünlerin önüne geçti dersem yalan olmaz.tüm iyi niyetin ve nezaketin için çık teşekkür ederim canım görüşmek üzere tekrar ;)

canım memnuniyet topiğinde yazdım burdanda yazmak istedim sana gerçekten çok tşkr ederim 1 aydır ürünleri benim için beklettin ücretini bir türlü yatıramadıgım halde ürünleri satışa çıkarmadığın için.ürünler her zaman ki gibi çok güzeldi yine çok dogru bir alışveriş yaptığıma inanıyorum ve hediyen okadar hoşuma gittiki kendi begenip aldıgım ürünlerin önüne geçti dersem yalan olmaz.tüm iyi niyetin ve nezaketin için çık teşekkür ederim canım görüşmek üzere tekrar :KK66:

yeni gördüm msjını çok teşekkür ediyorumm memnuniyet topiğine de yazmışsın çok incesin :KK60:
güzel günlerde kullan görüşmek üzere :D

Back