ilk öncelik avent sonra chicco veya nuk emzik arıyorum mümkünse paketli olursa sevinirim.
Bende wee varda paketli neden burdan alicaksn cnm onu merak ettim weeyi 6 tlyr aldim ben
Nukda vardi aldigim onuda emzik kutusuyla 12 tlmi ne almistim
Burdn alip bide kargo odiyceksin alsveris merkeznden alsan dha mantkli dglmi
ayol altı üstü bir emzik fiyatı 5-6 tl..eczaneden alsanya..ilk öncelik avent sonra chicco veya nuk emzik arıyorum mümkünse paketli olursa sevinirim.
yani aslında amacım avent almak diğerleri dediğin gibi uyguna bulunuyor zaten. alışveriş merkezini geçtim internetten ücretsiz kargoylada bulunuyor.ama yinede onlarıda yazayım dedim. kızım pek emzik almadı. wee yi almıştım bende. avent anne göğsüne daha yakın diyorlar o yüzden oğluma avent istiyorum öncelik olarak.burdan bulabilirsem uyguna ne ala ama olmazsa zaten mecbur başka yerden alıcam artık.
Yaşadığınız yerde bebek eşyaları satan yerel mağazalara bakabilirsiniz. Ben İzmir'de avent 22 tl ye almıştım ikilisini.
Yahu kadın sızın kadar bılmıyo Mu avm gidip almayı warsa yazın akıl ıstememıs kı emzık istemıshey Allah ım
http://minirome.com/beslenme/yalanci-emzik-ve-aksesuarlari/philips-avent
aventin en uygun emziğini bu sitede buldum bakabilirsin 100 tl üzeri kargo ücretsiz diğer ürünlerede bakabilirsin birçoksiteye göre çok uygun inceleyeince anlayacaksın zaten :)
aa hayırlı olsun inşallah tutmuştur emziğide bu arayışınıza değmiştir :)Tesekkur ederim. N11 de biraz daha uyguna vardi. Ayrıca bn çok daha uyguna 5 TL ye buldum kapanan bi eczanenin ürünleri. Son olarakta doğum yaptım zaten bugün geç kalmış olurdum biraksaydim bu zamana:)