Kullanıcı Profili Şekillendirme - KK Kulüp Kart Sahipleri

CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye.

Turkophile
Yönetici
Administrator
14 Kasım 2001
234.789
En iyi cevaplar
3
1.910
1.548
Merhaba,

KK Pro üyeler için profil şekillendirmesi yapabilmek için :

Yukarıdaki menüden Kullanıcı Profiline tıklıyoruz

Açılan Sayfada SOL tarafta bulunan menüdeki profil şekillendir linkine tıklayarak profilimizdeki yazı şeklini, arka plan resmini, çerçeve şekillerini değiştirebilirsiniz.

Örnek için bakınız benim profilim.

Sayfanın en altında "Profil dizaynı önizleme" diye bir alan var ordan veya Ön izleme butonuna basarak sayfanızın nasıl görüneceğini görebilirsiniz.

Çok güzel bir uygulama olmuş,ben hemen uyguladım.
Ellerinize sağlıka.s.
Değişiklik her zaman güzel oluyor a.s.

Bende nacizane yapılması gerekenleri resimledim,yardımcı olursam ne mutlu bana:kedi:

Gereken düzenlemeleri yaptıktan sonra önzileme kısmından nasıl olduğuna bakılabiliyor.

ışte aynen böyle

Bu arada ben keşfettikçe,sizlerede keşfettiklerimi ekliyorum..
Profil mesajlarımızın yer aldığı sağ köşede profili şekillendir kısmından da yine aynı sayfaya yönlendirip,istediğimiz şekilde gerekli düzenlemeyi yapabiliyoruz. :kedi:

Son düzenleme:
Çok güzel bir uygulama olmuş,ben hemen uyguladım.
Ellerinize sağlıka.s.
Değişiklik her zaman güzel oluyor a.s.

Yalnız renk seçimi yaparken dikkat etmeniz gerekiyor.
Örneğin siz siyah zemin kullanmışsınız ziyaretcileriniz bundan dolayı gözükmüyor. Yok bilerek yaptım Kırmızı, yeşil yada maviler dışında olan üyeler gözükmesede olur diyorsanız ayrı ?

Ben şimdilik deneme yapmak için yapmıştım sevgili Curly.:kedi:
Gereken düzenlemeyi yapacağım tabiki,söylemiş olduğunuz gibi ziyaretime gelen arkadaşlarım görünmüyor arka plan siyah olduğu için:kedi:
Tekrar teşekkürlerturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…