- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Değiştirme tfb iyidir
Rica ederimTeşekkür ederim.
DeniştirmeeeEvvet canlarım biliyorsunuz ki önceki kullanıcı adım TOKATLI FISTIK BURHANdı ancak yöneticinin hışmı sonucunda kullanıcı adım tfb olarak kısaltıldıteflon tava misali dolanıyorum ortalıklarda. Kullanıcı adımı süresi dolunca(1 ay kaldı) değiştireceğim ancak fikir almak istedim. Seçenekler şunlar MOBESE Beşir, Yaprak dökümü yeni Şevko, Dudak Parlatıcısı Nihal
Fikirleriniz için teşekkürler
Evvet canlarım biliyorsunuz ki önceki kullanıcı adım TOKATLI FISTIK BURHANdı ancak yöneticinin hışmı sonucunda kullanıcı adım tfb olarak kısaltıldıteflon tava misali dolanıyorum ortalıklarda. Kullanıcı adımı süresi dolunca(1 ay kaldı) değiştireceğim ancak fikir almak istedim. Seçenekler şunlar MOBESE Beşir, Yaprak dökümü yeni Şevko, Dudak Parlatıcısı Nihal
Kullanıcı adını değiştirebiliyor muyuz? Ben MOBESE Beşir'i sevdimEvvet canlarım biliyorsunuz ki önceki kullanıcı adım TOKATLI FISTIK BURHANdı ancak yöneticinin hışmı sonucunda kullanıcı adım tfb olarak kısaltıldıteflon tava misali dolanıyorum ortalıklarda. Kullanıcı adımı süresi dolunca(1 ay kaldı) değiştireceğim ancak fikir almak istedim. Seçenekler şunlar MOBESE Beşir, Yaprak dökümü yeni Şevko, Dudak Parlatıcısı Nihal
Kopya mı çekeceksin sana ağzımızın tadı kaçmasın Hayriyeyi öneriyorumKullanıcı adını değiştirebiliyor muyuz? Ben MOBESE Beşir'i sevdim
ŞerminKendinize kullanıcı adı olarak bunları mı yakıştırdınız gerçekten ? Bu seçeneklerinde Tokatlı Fıstık Burhan'dan eksiği yok, fazlası var. Bu kullanıcı adları da kısaltılmayacak mı sizce ?
Hayal Edilen Gerçekte Olan
MOBESE Beşir MB
Yaprak dökümü yeni Şevket YDYS
Dudak Parlatıcısı Nihal DPN
Biz seni Burhan olarak sevdikBSBOS
Şerminzxshermine
Ben kullanıcı adımı seviyorum kısaltılması hoşuma gitmedi.
Sevdiğim ve sürekli izlediğim bir karakter. Buna kadın ya da erkek olarak bakmadım. Kullanıcı adı nihayetinde.Tokatlı Fıstık Burhan seceneğinde de herkes size "Burhan"demeye başladı. Yine kısaldı adınız. Bir kadın, neden kullanıcı adı olarak bir erkek adını tercih eder ki ? Anlatmak ister misiniz ?
Evvet canlarım biliyorsunuz ki önceki kullanıcı adım TOKATLI FISTIK BURHANdı ancak yöneticinin hışmı sonucunda kullanıcı adım tfb olarak kısaltıldıteflon tava misali dolanıyorum ortalıklarda. Kullanıcı adımı süresi dolunca(1 ay kaldı) değiştireceğim ancak fikir almak istedim. Seçenekler şunlar MOBESE Beşir, Yaprak dökümü yeni Şevko, Dudak Parlatıcısı Nihal
O çok kuru oldu. Aslının Burhan eniştesi, ifotun kankası da olabilüü bilemedimBurhan enişte desen yine değiştirirler mi?
Kullandın mı oyunu yiiiirum sandığa gidelim LütfenNe çok oy kullanıyoruz bu ara ya
Hoşuna mı gitti? Nihalle Behlülü ayırmak için yaptığın entrikaları bi ben bir de Tüm Türkiye biliyor.Dudak parlatıcısı nihal güzelmiş