- 27 Şubat 2023
- 569
- 552
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Çok hoş... Nasıl değiştirilir peki?Kopya mı çekeceksin sana ağzımızın tadı kaçmasın Hayriyeyi öneriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hoş... Nasıl değiştirilir peki?Kopya mı çekeceksin sana ağzımızın tadı kaçmasın Hayriyeyi öneriyorum
Ayarlar kısmını biraz kurcalayınÇok hoş... Nasıl değiştirilir peki?
Zarfımı yaladım attım sandığa raaaat olKullandın mı oyunu yiiiirum sandığa gidelim Lütfen
Süresi varmış teşekkür ederimAyarlar kısmını biraz kurcalayın
Tek nefeste sönüverecek bir çiçeksinHoşuna mı gitti? Nihalle Behlülü ayırmak için yaptığın entrikaları bi ben bir de Tüm Türkiye biliyor. Senden ders almak lazım Queen
Beni beni BihteriniTek nefeste sönüverecek bir çiçeksin
Ben boğa burcuyum değilime kapalıyım genel olarak .Evvet canlarım biliyorsunuz ki önceki kullanıcı adım TOKATLI FISTIK BURHANdı ancak yöneticinin hışmı sonucunda kullanıcı adım tfb olarak kısaltıldı teflon tava misali dolanıyorum ortalıklarda. Kullanıcı adımı süresi dolunca(1 ay kaldı) değiştireceğim ancak fikir almak istedim. Seçenekler şunlar MOBESE Beşir, Yaprak dökümü yeni Şevko, Dudak Parlatıcısı Nihal
Fikirleriniz için teşekkürler
Aa tavukların burcunun olduğunu bilmiyordumBen boğa burcuyum değilime kapalıyım genel olarak .
Burhan iyidir
Bu beni üzdüAa tavukların burcunun olduğunu bilmiyordum
Yanmaz yapışmaz.Teflon tava güzelmiş aslında her eve lazım bir malzeme sonuçta. Hepsini bırak teflon tava yap sksnnskms
cil durumda kafada ağır darbe bırakırYanmaz yapışmaz.