• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanıcı Adı Değiştirme Kararsızlığı

Morenica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.388
2.468
133
Merhaba sevgili kk üyeleri :KK36:

Bu da dert mi diyebilirsiniz. Bence de kullanıcı adı değiştirmek dert değil de kararsızlık dert kısmına girebilir diye düşünüyorum. :KK37:

Kullanıcı adımı pek sevmiyorum. Neden bu kullanıcı adıyla hesabımı oluşturdum onu da bilmiyorum. Son 20 gündür falan kendime kullanıcı adı düşünüp duruyorum. :KK22:

Kullanıcı adı değiştirenler genelde hep bir ifşa olma ya da tartışma sonrası yapıyor bunu. Benim öyle değil ama geçerli bir sebebim var değil mi?

Aranızda değiştirip pişman olan oldu mu? Ya da bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

Bende değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacağını bilmiyorum kızlar bi yardımmm:KK54:

Merhaba sevgili kk üyeleri :KK36:

Bu da dert mi diyebilirsiniz. Bence de kullanıcı adı değiştirmek dert değil de kararsızlık dert kısmına girebilir diye düşünüyorum. :KK37:

Kullanıcı adımı pek sevmiyorum. Neden bu kullanıcı adıyla hesabımı oluşturdum onu da bilmiyorum. Son 20 gündür falan kendime kullanıcı adı düşünüp duruyorum. :KK22:

Kullanıcı adı değiştirenler genelde hep bir ifşa olma ya da tartışma sonrası yapıyor bunu. Benim öyle değil ama geçerli bir sebebim var değil mi?

Aranızda değiştirip pişman olan oldu mu? Ya da bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Buda dert mi değiştir gitsin 5 hakkın var pişman olursan yine dönersin.

Ya gerçekten sıktınız ya. Şaka gibisiniz. Bu dert mi?!? Al bi kullanıcı adı beğenmezsen değiştir ya elektronik imza mı bu, bi de pişman mısınız diye sormuş. Pes.

Ya gerçekten sıktınız ya. Şaka gibisiniz. Bu dert mi?!? Al bi kullanıcı adı beğenmezsen değiştir ya elektronik imza mı bu, bi de pişman mısınız diye sormuş. Pes.

İyi güzel hoş da bana kalırsa bdv deki bir çok konu dert grubuna girmiyor. Ama zaten yazarken belirttim. Dert olmaması kısmını.

5 kereymiş zaten. Kararsız kalacak bir şey yokmuş.

Zaten 5 hakkınız var pişman olunacak ne var.
İfşa olmanın ardından kullanıcı adını değiştirmek hiçbir şeyi değiştirmez ki ayrıca.
Mesajlar yerli yerinde duruyor.
Mesajlardaki kullanıcı adı değişse de alıntılarda gözüküyor.
Bu amaçla değiştirmenin anlamı yok.
Ha beğenmiyorsanız değiştirin o ayrı.

Ya valla kimseyi tanıyamaz olduk, avatarlar zırt pırt yenileniyor, kullanıcı adları değişiyor...

Ben seviyordum insanlara bir nebze de olsa aşina olmayı. Bak bunun yorumu matrak olur, şu üye yine çok yapıcı bir çözüm sunacak, X çok olgun vesaire...

Ya valla kimseyi tanıyamaz olduk, avatarlar zırt pırt yenileniyor, kullanıcı adları değişiyor...

Ben seviyordum insanlara bir nebze de olsa aşina olmayı. Bak bunun yorumu matrak olur, şu üye yine çok yapıcı bir çözüm sunacak, X çok olgun vesaire...

Bu kısıma ben de katılıyorum. Kullanıcı adını geçin yorumlarına özellikle dikkat ettiğim bazı üyelerin fotoğraflarını değiştirmesi bile etkiliyor.

Ya k bakmayın ama bi açıklamalı yazarmısınızz beceremedim o_O

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChange buradan değiştirilebiliyormuş. Değiştirmeye karar verirsem bana da lazım olacak.

Back