- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
süper olmuş bu topikKullandığım kozmatikleri paylaşıp konuşup fikirleşebileceğimiz bir topik şart oldu bizeaypare ackerman
Buyruniçimizde birikinleri paylaşma vakti
hey maşallah kız bu ne böyleSana bahsettiğim makyaj malzemeleri in bir kısmı yeni aldıklarım kendini belli ediyordurkayja temizleme suyu pomad yüz maskeleri ve elf far fırçası ufak 1 2 şey daha. ❤ Sana bahsettiğim resimde de görürsün deborah 05 mat atomic red
Diğerleri benim bir kısım favorilerim ama o gördüğün kutu daha da doluydu gelen aldı giden aldı bu kadar kaldı rujlarımEki Görüntüle 2562842 Eki Görüntüle 2562839 Eki Görüntüle 2562840 Eki Görüntüle 2562838 Eki Görüntüle 2562841 Eki Görüntüle 2562844 Eki Görüntüle 2562845 Eki Görüntüle 2562848
Eki Görüntüle 2562846 Eki Görüntüle 2562850
evet koleksiyon olmuşBronzluğum için bile fondotenimin renkleri değişkenlik gösteriyor
AA tabi ki lash candırhey maşallah kız bu ne böylesende lash sevdalısı çıktın he rujlara da hey maşallah
Onların 2 si far için göz kapağına sürüyorsun daha net pigment gösteriyor ama kapatıcı candır gerisi heyecandır.evet koleksiyon olmuşkapatıcı ağırlıklı
evet ben onun 02sinu de çok beğendim bu da süpermiş bomba bir renkOnların 2 si far için göz kapağına sürüyorsun daha net pigment gösteriyor ama kapatıcı candır gerisi heyecandır. ❤Sana dediğim deborah ã baktın mı
02 sinide çok merak ettim hemen bakmam hatta almam lazımevet ben onun 02sinu de çok beğendim bu da süpermiş bomba bir renk ♥
su geçirmez olan nasil başarılı miAA tabi ki lash candırbunlar bitmiş halleri aslında çok eksiğim var ama yılbaşı indirimine artık kısmet
ben de anca 3 5 ay sonra alırım02 sinide çok merak ettim hemen bakmam hatta almam lazım
su geçirmez olan nasil başarılı mi
bende çok sürüyorum bol rimel sürerimÇok başarılı öyle başarılıki duşa gir elini yüzünü yıka asla aslaaa çıkmıyor anca yağlı temizleme sularıyla veya bebek yağıyla arındırıyorum bide benim gibi üst üste sürüyorsan kirpik öldüren vesselam
40 tl falan aslında yılbaşında 20 kusura düşer aslında böyle parça parça alacağımıza biriktirip 1 2 ay 300 500 neyse toptan indirimlerden alsak çok daha iyi olacaktı da işte...ben de anca 3 5 ay sonra alırım
Valla bir rimel aşağı yukarı 1. 5 ay sonra dibi geliyorbende çok sürüyorum bol rimel sürerim
kız kedi bir rimel sana kaç ay gidiyor
hakikaten en mantıklısı..40 tl falan aslında yılbaşında 20 kusura düşer aslında böyle parça parça alacağımıza biriktirip 1 2 ay 300 500 neyse toptan indirimlerden alsak çok daha iyi olacaktı da işte...
peynir ekmek gibi rimel kullanıyoruz wrghgfValla bir rimel aşağı yukarı 1. 5 ay sonra dibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?