Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

emotions kırmızı olanından nereye gitsem soruyorlar valla bayılıyo herkes tavsiye ederim:)

kızlaaar, light blue ile ilgili fikirleriniz nedir? bayanssulusmile

kesinlikle chanel chance ! Doldurma alıyorum cemden ama ne zaman bu kokuyu kullansam mağazadaki hemen hemen bütün müşteriler soruyor. Şuanda christian dior hypnotic poison kullanıyorum oda doldurma ama bana bayağı ağır geldi. İnsanlar hoş koktuğunu söylüyorlar fakat alışmam kolay olmadı. Şimdi sırada burberry weekend bayanssulusmile

((( lolita ))) ben buna bayılıyorum,kullandığımdada herkes soruyor

wish çok güzel bir kokudur. hem nişanımda hem de düğünümde buram buram kokuyordum tüm gece

miss dior cheri nasıl bi koku şekerli mi meyveli mi nasıl yanii...

ck euphoria yı ne zaman kullasam muhakkak dışarda soruyolar ismini

bende kenzo leoupar kullanıyorum ve herkes soruyor. Birde versace 2010 kokusu var intence sanırım adı onun testerını sıkmıştım çok soran olmuştu.

yaklaşık 15 şişe parfümüm var, tam bi koku delisiyim ben

o kadar para harcarım ama şu ana kadar en güzel tepkiyi 10 liraya aldığım bir avon parfümü sayesinde aldım

fire me up sanırım parfümün adı bence çürük meyve gibi kokuyor ama onu sıktığımda herkes güzel bişi kokuyor bu ne yahu demişti

sevinsemmi üzülsemmi

chanel chance

lacoste touch of pınk

tommy girl

Calvin Klein Euphoria

arasında kaldım bilen varmı nasıl kokular

chanel chance bayanssulusmile

tek geçerim mutlaka sorarlar :lepi:

daha önce kullandığım clinic happy de sorulurdu

Boss orange.. bir koku bu kdrmı fresh ve etkileyici olur..

lacoste touch of pınk

tommy girl

Calvin Klein Euphoria

chanel chance

kokulardan hangisi hala zorlanıyorum .şansımda yokki gideyim koklayim

bi she die parfüm vardı pembe renkli kullanmadan çöpe attım o tarz parfüm istemiyorum ...
aşırı agır kokuda istemiyorum. 8 senedir perceive ve pur blanca kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…