• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz diş macunları

hassas diş etlerim için parodontax önerdi diş hekimim
3 haftadır kullanıyorum
başalarda tadı tuzlu gelmişti çok farklı diğer macunlardan
köpürmüyo öncelikle ama ben böyle garip buruk tadları
sevdiğim için tadı konusunda zorlanmadım
darmadağan olmuş diş etlerimi adam etti diyebilirim
beyazlatmasından da gayet memnunum
şimdi diğer macunlar tuhaf geliyo köpürdükçe.

Forever Living'in aloeveralı ve propolisli diş jeli var. Doğal içerikli, buram buram ot kokuyor zaten. :1: Diş eti yaralarını, hassasiyeti ve çürükleri cidden azaltıyor. Bi ara alamadığım için kullanamamıştım, diş ağrım vardı tekrar aldım ve geçirdi şu an gram ağrım yok. Uzun zamandır kullanıyorum ve artık ondan başka diş macunu kullanamıyorum, diğerleri midemi bulandırıyor sanki ağzıma deterjan alıyormuşum hissi veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız benim dişlerimi beyazlatmadı, kendimi bildim bileli beyaz değil dişlerim bu macunun da pek etkisi olmadı. Genetik sanırım benimki...

hmmm... bak bunu hiç denemedim ... biraz araştırayım belki buna geçerim :71: sağol canım ...

sensodyn kullandım cok memnun kalmadım şimdi SİGNAL WHİTE NOW kullanıorum cok iyi dişlerım mutlaka kanardı fırcalarken artık oda yok :51:

diş macunum bitince markette en fazla vakit geçirdiğim reyon diş macunu reyonudur :37:
o mu bu mu şu mu diye bakınırım bakınırım adam gibi bişilerde yazmıyolar şu macunların üstüne bence.
mesela beyazlatanların özelliği dişlere zarar veriyor diye biliyorum, e koruma yapanlar beyazlatmıyor o halde ne halt yicez biz ?

genel olarak sensodyn kullanıyorum ama ipana'da kullanmışlığım var. Kardeşim doktoruna soru önerdiğiniz diş macunu nedir diye adam farketmez demiş :88:

diş macunlarının diş fırçalamadaki etkisi çok az o yüzden öyle söylemiştir doktor . mercimek tanesi kadar koysanız yeterli . önemli olan fiziksel fırçalama

diş etlerinizde sorun ve hassasiyetiniz varsa..paradontax klasik ve sensodyn ikisini birden kullanıyorsunuz.
ben şu an sadece sensodyn kullanıyorum klasik...ve çok çok memnunum.mercimek kadar koymanız yeterli oluyor.

Back