• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz diş macunları

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Powerdent aldım diş eti kanamam vardı o da yok artık çok memnun kaldım artık bunu kullanacağım

signal white now kullandım ama hiç bir faydasını göremedim maalesef..ondan sonra arm&hammer aldım 3 tona kadar beyazlatıcı etkisi var diye yazıyor üzerinde eczanelerde satılıyor fiyatı da 12 liraydı daha geçen ay aldım dediği gibi çok abartı bi beyazlatma oldu dersem yalan olur ama en az bir ton açtı dişlerimden çok şikayetçi olan ben bile gayet memnun kaldım =) yalnız dişi hassaslaştırıyo ben yanında sensodyne tam koruma da kullanmayı düşünüyorum biri korusun biri beyazlatsın diye :69:

diş macunu kullanmadan önce arkasındaki yazıyı mutlaka okuyun arkadaslar..
içeriğinde florür olan diş macunlarının kansere kadar götüren etkisi var uzmanlar bile bunu açıkladı..
anne olanların özellikle cok dikkat etmesini istiyorum kendi cocuklarına ayrı bi macun alıyorlarmı? belli yastaki cocukların altındakiler kullanamaz yazısı varsa eger mutlaka içinde zararlı kimyasal var demektir bilinçli tüketici olmak cok onemli..

bende bugun dr. a gıttım sensodyne tam koruma onerdı hassasıyet var sıcak soguk yemek ıcecek ve dıs fırcalarken kısa surelı sızlama oluyor bugun aldım denıcem inş işe yarar.

Clinoymn kullanıyorum..ahım şahım bır etkı olmadı ya da ben hıssetmedım..

diş eti kanamalarım çoğaldı:((uykumda bıle knıyor,sabah ağızda garıp tat ve koku oluyor:(

eskiden Signal Whıte kullanırdım o daha ıyıydı..ama diş etlerım için Colgate gargara dışında ne kullanacağım bılemıyorum..

kızlar topiği sonunda aradığımı bulurum diye okudum ama hep benim kullandıklarımı önermişsiniz.
paradontax cidden güzel ama tadı iğrenç ötesi :50: midemi bulandırdığı için arka dişlerimi fırçalayamıyordum ...
sensodyn kullandım uzun süre ama onun hassas dişler için bir macun olmasına rağmen bendeki hassasiyeti azaltmadı. tamam rahatlatıyor ama öyle reklamda ki gibi oturupda içi buz dolu su falan içemiyorsun hemde orda anında içiyorlar bense kaç yıl kullandığımı unuttum. birde dişleri hiç mi hiç beyazlatmıyor :50:
colgate dişleri harbi güzel beyazlatıyor ama onun hassasiyete hiç etkisi yok :50:
sonuç tırıt kankalar :5:

kızlar topiği sonunda aradığımı bulurum diye okudum ama hep benim kullandıklarımı önermişsiniz.
paradontax cidden güzel ama tadı iğrenç ötesi :50: midemi bulandırdığı için arka dişlerimi fırçalayamıyordum ...
sensodyn kullandım uzun süre ama onun hassas dişler için bir macun olmasına rağmen bendeki hassasiyeti azaltmadı. tamam rahatlatıyor ama öyle reklamda ki gibi oturupda içi buz dolu su falan içemiyorsun hemde orda anında içiyorlar bense kaç yıl kullandığımı unuttum. birde dişleri hiç mi hiç beyazlatmıyor :50:
colgate dişleri harbi güzel beyazlatıyor ama onun hassasiyete hiç etkisi yok :50:
sonuç tırıt kankalar :5:

doktora gidip tedavi oldunmu belki onun vereceği iyi bişey vardır :55: ben sensodyn tam koruma kullanıyorum memnunum :32:

doktora gidip tedavi oldunmu belki onun vereceği iyi bişey vardır :55: ben sensodyn tam koruma kullanıyorum memnunum :32:

gittim canım hemde özel muayenehaneye gittim ama doktor benle hiç ilgilenmedi hassas dişler için bir macun kullan geçer dedi ... gıcık şey daha da özele gitmem devlete gideceğim bundan sonra :50:

Forever Living'in aloeveralı ve propolisli diş jeli var. Doğal içerikli, buram buram ot kokuyor zaten. :1: Diş eti yaralarını, hassasiyeti ve çürükleri cidden azaltıyor. Bi ara alamadığım için kullanamamıştım, diş ağrım vardı tekrar aldım ve geçirdi şu an gram ağrım yok. Uzun zamandır kullanıyorum ve artık ondan başka diş macunu kullanamıyorum, diğerleri midemi bulandırıyor sanki ağzıma deterjan alıyormuşum hissi veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız benim dişlerimi beyazlatmadı, kendimi bildim bileli beyaz değil dişlerim bu macunun da pek etkisi olmadı. Genetik sanırım benimki...

Back