• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz diş macunları

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
198
burda kullandığımız ve tavsiye ettiğiniz diş macunlarını paylaşalım

Son düzenleme:
Ben TTO(Tea Tree Oil) diş macunu kullanıyorum gayet memnunum fiyatını isteyenler için yazabilirim.

sensodyne kullandım uzun bir süre gayet memnunum. ama sigara kahve çay kola hepsini fazlaca tüketiyorum. ve sensodyne kullanmam dişlerimin sararmasına engel olamadı malesef

kızlar dişlerini beyazlatmasını istiyorsanız eeğer sadece dişhekimlerinin alabildiği bir macun var ama dediğim gibi piyasada satışı yok bunların sadece hekimler alıp klinklerinde verebbiliyor.. çok büyük lüks yerlerde genelde satışı vardır.. diğerlerinden daha pahalı çünkü.. eğer almak isteyen varsa ben gönderebilirim bana özel mesaj atın yeterli

bende merak ettim simdi adi ne ki?

ben oral B pro expert kullaniyorum , tadi ilac gibi ama dis etlerimi acayip guclendirdi:15:
ama beyazlatmada o kadar etkili degil :50:

beyazlatmakta bence dişe zararlı çok beyazlatan demek daha çok aşındıran kazıyan demek buda bence iyi değil mine ye zarar verebilir

Arm and hammer kullanıyorum ben de. Ürünün özelliği beyazlatması.Ama ben fazla bir fark göremedim.Belki de çok fazla şey beklememden dolayı.

sensodyne kullanıyorum çok memnunum farklı bir ürün kullandığım zaman dişlerimi sanki fırçalamamış gibi hissediyorum.. herkese tavsiye ediyorum ama diğerlerine göre fiyatı biraz daha fazla

hepsi uzun vadede dişi aşındırıyor gibi geliyor bana, hala istediğim gibi dişe hiç zarar vermeyen ve beyazlatan bir ürün bulamadım :(

Bulabilirseniz rembrandt deneyin bence çok güzel beyazlatıyor ben çok memnunum hem sigara çay kahve içiyorum yinede bembeyaz yapıyor...

kesinlikle sensodyne, hem uzun süre ve düzgün kullanıldığında ağız içi yaralarının oluşumunu büyük ölçüde engelliyor:1:

Back