Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence göz çevren için yağlı ürünler kullanma, çünkü aktarda satılanlar dahil doğal yağdan ziyade içerisinde birçok kimyasal madde kullanılıyormış... İçinde yağ olmayan tonik formunda temizleyiciler yağ bezesi oluşmaması açısından daha iyi olur.Ben de acıbadem sütü kullananlardandım lakin geçenlerde aktara gittim almak için ne amaçla kullanacaksınız dedi, dedim makyajımı temizliyorum. Çok sivilce yapar dedi, cidden de o dönem suratımın her yerinde sivilce vardı ki ergenlikte bile yüzümde aynı anda iki sivilceden fazlası olmamıştır... Acaba cidden acıbadem sütünden mi dedim bıraktım adamın önerdiği başka bir şeyi aldım, verdiği üründen memnun değilim ama cidden acıbademi kullanmayınca sivilcelerim azaldı.
Şimdi asıl sorunum makyajımı ne ile temizleyeceğim? Piyasadaki ürünler çok kimyasal geliyor acıbadem sütü daha güvenilir geliyordu... Özellikle göz ve çevresi çok önemli çünkü çok hassas. Doğal yağlar ile çıkarsam nasıl olur sizce? Mesela zeytinyağı ve gül suyu karışımı ile?