Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben geçen gün loreal'in bu yeni çıkan temizleme losyonunu çok merak ettim, alayım dedim. Eki Görüntüle 820831
İlk kullandığımda sevmiştim. Pamuğa dökünce pamuk köpürüyor ve şişiyor gibi bi his oluşmuştu. Ama bir iki gündür sorun yaşıyorum bu temizleyiciyle. Rimelim, göz kalemim dağılıyor silerken ve ne kadar uğraşsam da bazı yerleri temizleyemiyorum. Diadermine sütü kullanıyordum. Ondan kalmıştı biraz. Onla temizleyebildim.
sebamedin sabunu ve toniğini kullanıyorum kullandıklarımın arasında en iyisi cildime parlaklık veriyor ve başka birşey kullanmamada gerek kalmıyorum :)
aa cidden mi ben nerdeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum ama hiç bi sorun yaşamadım hatta herkese israrla tavsiye ediyorum epey memnun kaldım diğer markalar ya tam temizlemiyo ya yağlı his bırakıyo ya da göz makyajımı temizlerken gözümü yakıyodu bundan epey memnun kaldım hatta watsons gratis indirmlerinden faydalanıp stok bile yaptım
O zaman benim rimelim veya göz kalemimden mi kaynaklanıyo dicem de temizlemesi lazım yani onları da. Baya dağıtıyo, sonra ben temiz bi pamuğa biraz daha döküp silmeye çalışıyorum, hiç silmiyor :/
maybelline hassas gözler için olanını kullanıyorum arkadaşlar.memnunum bende ama neutrogenayı denemek istiyorum.