• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullandıgınız kozmetık urunlerı ne kadar guvenılır ?

xcarla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
11
0
0
İzmir
merhabalar kullandıgınız kısısel bakım makyaj yada dıger kozmetık urunlerı ne kadar saglıklı hıc dusundunuzmu son kullanma tarıhı varmı son kullanma tarıhı yoksa bu o uurnlerın dayanıklılıgını arttırması ıcın ıcerısınde cok daha fazla kımyasal oldugunu gostermezmı ? dayanıklılıgının olması ıcın yanı bır urunun uzun sure dayanması ıcın ıcerısıne pareben denen bır kımyasalın koyuldugunu bılıyormusunuz ve yuksek oranda kullanıldıgında bu kımyasal nelere mal oluyor hıc arastırdınızmı yada duydunuzmu ???????

merhabalar kullandıgınız kısısel bakım makyaj yada dıger kozmetık urunlerı ne kadar saglıklı hıc dusundunuzmu son kullanma tarıhı varmı son kullanma tarıhı yoksa bu o uurnlerın dayanıklılıgını arttırması ıcın ıcerısınde cok daha fazla kımyasal oldugunu gostermezmı ? dayanıklılıgının olması ıcın yanı bır urunun uzun sure dayanması ıcın ıcerısıne pareben denen bır kımyasalın koyuldugunu bılıyormusunuz ve yuksek oranda kullanıldıgında bu kımyasal nelere mal oluyor hıc arastırdınızmı yada duydunuzmu ???????

Merhaba, evet bütün hepsinden haberim var ama yapacak tek şey dikkatli olup içeriğini okuyup öyle satın almak. ayrıca cilde yapılan makyajla uyumanın kat kat zararınıda hatırlatmadan geçemicem.. teşekkürler..

Merhaba, evet bütün hepsinden haberim var ama yapacak tek şey dikkatli olup içeriğini okuyup öyle satın almak. ayrıca cilde yapılan makyajla uyumanın kat kat zararınıda hatırlatmadan geçemicem.. teşekkürler..

makyajla yatılmaması gerektıgı konusunda sıze katılıyorum tsk ederım buda cıldın hızlı yaslanmasına neden olucaktır degılmı ?:nazar:

makyajla yatılmaması gerektıgı konusunda sıze katılıyorum tsk ederım buda cıldın hızlı yaslanmasına neden olucaktır degılmı ?:nazar:

evvetttt

o zaman hiç makyaj yapmayalım daha iyi dimi :) bizim işimiz zor ama güzellik uğruna katlanabiliyoruz ;)

evvetttt

o zaman hiç makyaj yapmayalım daha iyi dimi :) bizim işimiz zor ama güzellik uğruna katlanabiliyoruz ;)

tabıkı makyaj yapmalıyız ne demısler dunya kadınla kadın bakımla guzel ama kullandıgımız urunlerıde bıraz olsun bılınclı alıp kullanalım derım yanılıyormuyum ?

evet katılıyorum bu konuya.Dikkatli alınmalı makyaj malzemeleri bu yüzden pahalı ama tekin acar da ürünlerden kullanılmalı.parfüm paraben içermiyor burdaki ürünler.ben de sivilce problemi yaşıyorum bilinçsiz ürünler kullandığımdan bu sene bilinçlendim anca.

evet katılıyorum bu konuya.Dikkatli alınmalı makyaj malzemeleri bu yüzden pahalı ama tekin acar da ürünlerden kullanılmalı.parfüm paraben içermiyor burdaki ürünler.ben de sivilce problemi yaşıyorum bilinçsiz ürünler kullandığımdan bu sene bilinçlendim anca.

arkadasım parfumlerde paraben olmaz zaten daha cok cılt urunlerınde kremlerde olur parfumlerde alkol oranlarına ve alkol cesıtelılıkelrıne bakmalısın tekın acar ıyı bır marka ama herkezın alabılecegı urunler degıl hem kalıtelı hemde herkezın alabılecegı saglıklı guvenle kullanabılecegımız uurnler olmalıkı herkez bundan yararlanabılsın sana tavsıyem aldıgın urunlerın ex (cıkıs)tarıhı vrmı kontrol et derım

Bencede dikkat edilmesi gereken birsey vede Makyaj konusuna gelince bu durumca cimri olmayin kaliteli vede en sagliklisini almaya calisin yani ucuz diye onun yerine ondan 5 tane ürün aliyim demeyin yan etkileri olur.

hıcbırı guvenılır degıl aslında zamanla hepsınınde zararı oluyor cılde onemlı olan makyajı cok fazla yapmamak ve cıltte fazla tutmamak cıldın temızlıgını ıyı yapabılmek...bırde cılde daha ıyı gelen markayı kullanmak..ben mac factor kullanıyorum memnunum hıc degıstırmedım..

Back