Kullandığınız gebelik takip uygulaması var mı?

hulyaanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
20
3
33
Merhabalar anneler android için hamilelik takip uygulamalarından hangisi yada hangilerini kullanıyorsunuz. Çok seçenek var hangileri doğru bilgileri veriyor?

Banu çiftçi inin uygulamasını kullanıyorum bende

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-24-17-53-42.png
    Screenshot_2018-02-24-17-53-42.png
    167,1 KB · Görüntüleme: 4.667
H hulyaanne merhaba..
Hamilelik rehberi hafta hafta gebelik.

Guzel bi uygulama. Icersinde her hafta yapabileceğimiz egzersizden, bebeklerimizin gelisimi ve bizlerin değişimine kadar birçok bilgi mevcut.

Merhabalar anneler android için hamilelik takip uygulamalarından hangisi yada hangilerini kullanıyorsunuz. Çok seçenek var hangileri doğru bilgileri veriyor?

Ben happy mom kullanıyorum ve çevremdeki hemen hemen herkes. Kız kardeşim bile teyze olarak kullanıyor. Verdiği bilgiler doktorumun söyledikleriyle benziyor. Yani beni yanıltmadı şimdiye dek. Hem forumdan da diğer anne adaylarıyla konuşup, soru sorabiliyorum. Bu beni gerçekten çok rahatlatıyor.

Benim android değil ama birçok uygulama hem iOS hem androidde var :)
2279680

elika diye bir uygulama kullanıyorum. anne, bebek, diyetisyenden tavsiyeler her gün farklı konularda bilgiler veriyor.
Bende elika kullanıyorum dediğin gibi gerçek uzmanlar hergun yenibilgiler anlatıyorlar. Bir sürü vidyo var baya bilgi veriyor. Forumdada birsürü anne var, ben instagramdan daha çok burada vakit geçiriyorum.

Ben de Banu Çiftçi'nin uygulamasını indirmiştim onu kullanıyordum ayrıca internet sitesi olarak da hamilelikle ilgili anneisen sitesini takip ediyordum. İngilizceniz varsa
bu siteyi de takip etmenizi öneririm.

X