Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle cnm herkesin zevki farklı:)Zevkler ve renkler tartışılamaz diye boşuna dememişler jaquin cortes çok fena mide bulandırıcı basit bir koku bence. koluma sıktığıma pişman oldum o derece![]()
Hangi markanın canım bu? Bilemedim..harika bir rimel insanın göz kapaklarınıda ağırlaştırmıyo. beni görenler takma kirpik mi diye kontrol ediyolar![]()
Hangi markanın canım bu? Bilemedim..
Teşekkurler..[/QUOTE]QUOTE="elifnur1309, post: 37049332, member: 627367"]flormar 3 boyutlu etki
Bende rimel manyağıyımdır :)) bir türlü istediğim gibi bulamadım sizin rimelinizi deneyecğim umarım memnun kalırım :)flormar 3 boyutlu etki
Bende rimel manyağıyımdır :)) bir türlü istediğim gibi bulamadım sizin rimelinizi deneyecğim umarım memnun kalırım :)
inşallah birde oriflamenin 2 etkili rimeli var oda çok iyi ama biraz sertleştiriyo kirpiği ama uzunluk mükemmel![]()
Teşekkür ederim canım ama benim isteklerimi karşılayacak rimel henüz icat edilmemiştirgerçi önemli olan marifet sürmekte yoksa hepsinde aynı etkiyi şekli elde ederiz gibime geliyor
![]()
:)sagol cnmevet rimeli yukarı doğru ve çok yavaş uygula gerşekten oluyo o zamn![]()
Kızlar akmayan dağılmayan en güzel eyeliner veya kalem tavsiyelerinizi merak ediyorum
benim favori ürünüm rexona shower clean deodorant![]()