Paylasimlarim we onerilerim cok beğenildigi icin tawsiyelerime dewam edicem size muhtesem primerimden bahsetmek istiyorum yani turkcesiyle makyaj alti bazi bu baz sayesinde siwilce leke kucuk cukurlarin gorunumu hafifliyo we makyaja tertemiz puruzsuz bir gorunum saglaniyo we makyajin uzuuuun saatler kaliciligini saglamasida buyuk bir ozellik bi cok baz denedim ama rn cok mac we the balmi oneriyorum mac bana tuzlu kacar diyenlere the balm diyorum mac primerimin kutusu gecen ay bittigi icin alma firsatim olmadi yani antalyaya gitme firsatim olmadi ama daha yeni acilmis bir the bamim war onun fotosunu cektim we siddeetttllleee tawsiye ediyorum cok az bi miktar daha onceden nemlendiricimizi surdugumuz cildimize suruyoruz (dip not: nemlendiricinin cok iyi emilmesini bekleyin ve nemlendiriciyi cok az kullanin) daha sonra arkasindan time balmi cok az bi miktar alin we yuzunuze yedirin o kadifemsiligi hissedin harika oluyo kizlarr sonra fondoten yada pudranizi surun we hergun kullanmanizi tawsiye etmem ama ben hergun cildimi mutlaka temizleme jelimle temizliyorum diyosaniz surun icinde silikon barindirdigi icin iyi temizlemeniz lazim umarim begenirsiniz
Eki Görüntüle 1204530 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi