Saç Şekillendiriciler Kullandığınız en iyi düzleştirici hangisi?

Babyliss’te kullandım.
Ama remington diyorum.
5 yıldır kullanmıyorum.
Taş gibi duruyor hala.
Merhaba, saç durumunuz nedir? Bende Remington düşünüyorum. Fiyat olarak çok uçmakta istemiyorum orta halli bir şey. Saçlarım boyalı, kuru, bukle bukle ve hemen kabarıyor. Hangi modeli önerirsiniz?

Düzleştiriciniz Braun satin hair 7'nin hangi modeli?
FC9BA381-34E2-44A0-878F-F9DE6F1C4977.webp

Bu canım.ben 2012 senesinde almıştım.o zamanlar fiyatı 120 gibi bişeydi.şimdi çok uçmuş.ama gel gör ki o kadar hor kullanmama rağmen taş gibi çıktı.ilk günkü gibi hala saçlarımı jilet gibi dümdüz yapar.hiç arıza vermedi maşallah 🧿 diyim 😁

Eki Görüntüle 2299063
Bu canım.ben 2012 senesinde almıştım.o zamanlar fiyatı 120 gibi bişeydi.şimdi çok uçmuş.ama gel gör ki o kadar hor kullanmama rağmen taş gibi çıktı.ilk günkü gibi hala saçlarımı jilet gibi dümdüz yapar.hiç arıza vermedi maşallah 🧿 diyim 😁

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Fakat fiyatı çok pahalı benim bütçeme göre. Daha ucuz bir alternatifi yok mu ki? Braun 7'nin bunun kadar başarılı ama daha ucuz bir modeli var mı acaba? 200-300 lirayı aşmasın istiyorum.

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Fakat fiyatı çok pahalı benim bütçeme göre. Daha ucuz bir alternatifi yok mu ki? Braun 7'nin bunun kadar başarılı ama daha ucuz bir modeli var mı acaba? 200-300 lirayı aşmasın istiyorum.
İnan başka bilmiyorum canım.ben braun dan önce remington diye bir düzleştirici kullanıyordum.şuan fiyatı baya uçmuş omunda.zamanında 60 liraya aldığım remington şuan 300 küsürlerde olmuş ama 5 para etmez asla önermiyorum remington.braun serisini bilmiyorum ama herhalde vardır bütçene göre.ama İnan ki verecek paraya değer braun.300 kiraya işe yaramaz bozulacak birşey almaktansa,biraz daha para biriktir üstüne kaliteli bişey al ömürlük kullan

Ben de Philips hp8361, remington s8598 arasında kaldım. Bir önceki kullandığım philips idi. On seneyi aşmasına rağmen hala sapasağlam. Ama remington çok övülüyor. Bir de burada braun yazmışlar. Çok kararsız kaldım😕

Ben de remington diyorum 3 yıldır kullanıyorum çok memnunumHoppa

Eklentiler

• 90C6661F-C798-45B2-BC0A-F440384B879D.webp
    90C6661F-C798-45B2-BC0A-F440384B879D.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 267
Back
X