kullandıgımız ve önerdiğimiz el sabunu tavsiyeleri

shekercix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
617
0
116
İstanbul
baktım ama böyle bir topic göremedim varsa kusura bakmayın ....
yüz temizliğimiz için 100lerce ürün paylaşıyoruz burda,ellerimiz de cildimizin önemli bir parçası...ellerimize yaptıgımız bakımların yanı sıra ellerimizin hijyeni , iyi ve etkili bir sabunla temizlenmesi en önemsememiz gereken konulardan biri bence..
bana bazı sabunlar temizlemiyormuş gibi geliyor rahat edemiyorum mesela....
sıvı sabun mu katı sabun mu tercih ediyoruz? kullandıgımız ve önerdiğimiz ürünleri paylaşalım burda

Son düzenleme:
ilk paylaşımı ben yapıyım
şuan hacı şakir in sıvı sabununu kullanıyorum kokusu çk güzel :)
ama bitince farklı bişey alıcam sanırım .. ellerim roaccutane kullandıgım için hassas,kurumaktan yara yara oldu hep:26: hassas oldugu için iyi etkilicek bir sabun almayı düşünüyorum..
önerisi olan varmı katı sabun mu kullanmalıyım?:44:

bende VİKİNG SIVı SABUN MÜGE & SEDİR AĞACI nı kullanıyorum. inanırmısınız kullandıktan sonra insanın cildinde tatlı bir koku bırakıyor tavsiye ederim:))))

cilt için doktora gittiğimde sıvı sabun kullanacaksan hacı şakırın el için beyaz sıvı sabununu kullan demişti.

protex ve activex
başka sabun temizlemiyor gibi hissediyorum

Canım biz ailecek eczacıbaşının kremli el sıvı sabununu kullanıyoruz hem kremli olması hem kokusu mükemmel

Duru'nın el sabunlarını tercih ediyorum ama "Gourmet" değil çünkü Gourmet mükemmel kokusuna karşılık çok çabuk dağılıyor.
Sıvı sabun ise kellanamıyorum temiz hissetmiyorum bir türlü ve sanki elimden çıkmıyormuş gibi geliyor sıvı sabunlar.
Antibakteriyel ürünleri ise tavsiye etmem çünkü yapılan araştırmalara göre; mikropları kırmak için koyulan kimyasallar cildimize zarar veriyormuş.

Hem sıvı hem kalıp sabun bulunur bizde.Tercihim sıvıdır marka olaraka HACI ŞAKİR HİNDİSTAN CEVİZLİ ve DURU GOURMET saloon markada kullanırdım eskiden ama hacı şakir favorim duru da güzel.Kalıp olanda da aynı markanın ürünlerini tercih ediyorum renkli yerine beyaz olanları tercihim.Activex türü olanları 1 kez kullandım zararlı olduğunu duyunca almadım daha zaten böcek ilacı gibi kokuyordular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…