- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
Canım güle güle kullan ürünlerini rimeli daha önce bende alıp denemiştim ama ben pek memnun kalmadım hafif dolgunluk veriyordu kirpiklerime onun dışında bi etkisi olmamıştı inşallah sen beğenirsinBu da dün yaptığım moral bouzkluğu alışverişimm
Far meşhur wen n wild in creme brulee si. Normalde far kullanmam ama aldım bakalım.
Allıkta Pearlescent Pink. Eve gelince çok simli gibi gözüktü gözüme. Umarım kullanabilirim.
Diğeride indirimden aldığım max factor wild mega volume mascara. Kullanınca yorumlarım Eki Görüntüle 1616224
Doll eyes bendede var kullanıyorum asla yapıştırmıyor tek tek ayırıyor ama uzatması çok iyi değilcanim doll eyes bloglarda arastirdim herkes yapistirdi demis(
allah allah bircok bloga baktim oyle yaziyodu.clinique. high impact siparisi verdim bakalım o nasil :)Doll eyes bendede var kullanıyorum asla yapıştırmıyor tek tek ayırıyor ama uzatması çok iyi değil
kullanınca yorumlarını bekliyoruz o zaman :)allah allah bircok bloga baktim oyle yaziyodu.clinique. high impact siparisi verdim bakalım o nasil :)
hadi yaCanım güle güle kullan ürünlerini rimeli daha önce bende alıp denemiştim ama ben pek memnun kalmadım hafif dolgunluk veriyordu kirpiklerime onun dışında bi etkisi olmamıştı inşallah sen beğenirsin
clinique rimelleri kuzenlerim denemiş ve hiç memnun değillercanim ben de şöyle kirpikleri tek tek ayiran bir maskara ariyorum aradigim en onemli ozellik bu bi de kolay ciksiin yapistirmasin fiyat onemli degil.clinique high impact sence aradigim gibi mi ya daa sen baska bir sey onerir misin
aa tuh neden memnun kalmamislarclinique rimelleri kuzenlerim denemiş ve hiç memnun değiller
canım hiç birşeyini beğenmemişler ne dolgunluk ne uzatma etkisiaa tuh neden memnun kalmamislar
tüh ya neyse siparis verdim artik yapacak bir sey yok aslında en onemli beklentim tek tek ayirmasi kullaninca yazicam buraya mutlakacanım hiç birşeyini beğenmemişler ne dolgunluk ne uzatma etkisi
makyaj bazları konusunda hiç bilgim yok malesef benim.Uygun fiyatlı makyaj bazı önerebilir misiniz ?
Yağlı cildim var
Ben makyaj bazı kullanmıyorum onun yerine kapatıcı kullanıyorum en az makyaj bazı kadar uzun süre makyajı koruyoUygun fiyatlı makyaj bazı önerebilir misiniz ?
Yağlı cildim var
Ben makyaj bazı kullanmıyorum onun yerine kapatıcı kullanıyorum en az makyaj bazı kadar uzun süre makyajı koruyo
gosh un mineral pudrası baya övülmüşMineral pudra onerisi olan var mi ?
yağlı ciltliyseniz tavsiye etmem.. anca kuruya olur..gosh un mineral pudrası baya övülmüş
elimdekiler bitince ben deneyeceğim.
sizde bakabilirsiniz.
Ben yagli ciltliim yzunde maske gibi durmayacak kusurlari kapatip acik ten rengime uyacak mineral pudra ariyorumyağlı ciltliyseniz tavsiye etmem.. anca kuruya olur..
ben de aynısından arıyorum canım bulursan haber et=)Ben yagli ciltliim yzunde maske gibi durmayacak kusurlari kapatip acik ten rengime uyacak mineral pudra ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?