- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
Ben esmerim hangi tonu olur ki bir bilgin var mıben en beyazını alıyorum tatlım zaten dejnediğim tüm en açık bb kremler bana koyu geliyor tek uyan missha 13 no :S
haklısın tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben esmerim hangi tonu olur ki bir bilgin var mıben en beyazını alıyorum tatlım zaten dejnediğim tüm en açık bb kremler bana koyu geliyor tek uyan missha 13 no :S
haklısın tatlım
Ben esmerim hangi tonu olur ki bir bilgin var mı
Nasıl yaptın çok merak ettim
İlk defa duyuyorum bu rengi. Şimdi baktım konudan. Bordo değil mi bu ya. Bu arada rujun numarasını serisini alabilir miyim :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilinin-rengi-marsala.776135/
yılın rengi marsala ya benzer ruj ve oje baktım. çok pahalı markalara gitmedim. çünkü koyular bana çok gitmez. bir kaç kere süreceğim o yüzden.:)
ha rujdan bahsediyorum bu arada.
koyu renk oje sürerim o ayrı.:)
neyse sonunda flormarın yeni serisinde marsala çalışmışlar. çok güzel bir ton ve kalıcı. essense inde ojesini aldım uygun o renge. sonuç aşağıdaki resim .)
Eki Görüntüle 1351168
tam değil. kızılkahve gibi bir ton. bordonun kardeşi diyebiliriz :)İlk defa duyuyorum bu rengi. Şimdi baktım konudan. Bordo değil mi bu ya. Bu arada rujun numarasını serisini alabilir miyim :)
dur vereyimİlk defa duyuyorum bu rengi. Şimdi baktım konudan. Bordo değil mi bu ya. Bu arada rujun numarasını serisini alabilir miyim :)
gülle güle kullan. bu rimel maybellinnemi
Evet colossal go extreme maskara var ya. Yanılmıyorsam sende çok beğeniyordun onu. Onun daha siyah olanı iştegülle güle kullan. bu rimel maybellinnemi
sarıyı beğeniyorum çok. siyahı hiç denemedim. onun gibimiEvet colossal go extreme maskara var ya. Yanılmıyorsam sende çok beğeniyordun onu. Onun daha siyah olanı işte