- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
karma.bazı yerleri kuru bazı yerleri yağlıcildin nasıl canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karma.bazı yerleri kuru bazı yerleri yağlıcildin nasıl canım?
karma.bazı yerleri kuru bazı yerleri yağlı
Watsona kartı olan var mı aranızda kızlar
Benim var canımWatsona kartı olan var mı aranızda kızlar
Yılbaşı indirimi ile kartın içinden çıkan indirimleri birleştirmek istiyorum. Mümkün olur mu acabaBenim var canım
O nasıl oluyo ki canım anlamadım kartın içinden de mi indirim çıkıyoYılbaşı indirimi ile kartın içinden çıkan indirimleri birleştirmek istiyorum. Mümkün olur mu acaba
O nasıl oluyo ki canım anlamadım kartın içinden de mi indirim çıkıyo
Hee sen bunları diyon anladım canım da kartı alırken bu kuponları veriyorlar sen neden kart soruyon ki.Eki Görüntüle 1341277
Böyle indirim kuponları çıkıyor ya kartın içinden onlardan bahsediyorum.
İşte kartı olmayanın kuponuda olmaz diye direkt kartı sordum :))Hee sen bunları diyon anladım canım da kartı alırken bu kuponları veriyorlar sen neden kart soruyon ki.
Yalnız bu kuponlar başka kampanyayla birleştirilemiyo.
Bende iyi bir nemlendirici özellikli yağ bezesi yapmayan göz altı kremi arıyorum. Yaşım genç olduğu için antiaging istemiyorum.Kızlar bana iyi bir gözaltı kremi önerir misiniz??
Evet o blogerlar nasıl yapıyor anlamadım.ben de onlara kandım gittim.ordaki kadın dedi aklınızda kalmasın diye deniyim dedi denedi sistem kabul etmedi.bende o sinirle şikayet.var dan şikayette bulundum.aradılar kampanya birleştirilmez dedi.bende dedim size blogerların adresini vereyim siz bakın kampanyayı birleştirmişler mi birleştirmemişler mi diye.sonra mecbur itiraf etti sistemde açık varmış o yüzden onların kuponlarını kabul etmiş olabilir dedi.onun üstüne gittim watsonsa tekrar işletmek istedim gene indirimi sistemden düşmedi.İşte kartı olmayanın kuponuda olmaz diye direkt kartı sordum :))
Bazı bloglar birleştirilebildiğni söylemişte
Ben de yaşlı olduğum için antiagingli iyi bir gözaltı kremi istiyorum.Bende iyi bir nemlendirici özellikli yağ bezesi yapmayan göz altı kremi arıyorum. Yaşım genç olduğu için antiaging istemiyorum.
Hadi ya uff umutlanmıştım ben deEvet o blogerlar nasıl yapıyor anlamadım.ben de onlara kandım gittim.ordaki kadın dedi aklınızda kalmasın diye deniyim dedi denedi sistem kabul etmedi.bende o sinirle şikayet.var dan şikayette bulundum.aradılar kampanya birleştirilmez dedi.bende dedim size blogerların adresini vereyim siz bakın kampanyayı birleştirmişler mi birleştirmemişler mi diye.sonra mecbur itiraf etti sistemde açık varmış o yüzden onların kuponlarını kabul etmiş olabilir dedi.onun üstüne gittim watsonsa tekrar işletmek istedim gene indirimi sistemden düşmedi.
Ben de kullanırım diye umutlanmıştım ama hepsi boşu boşuna çöpe gidiyo.bide karta para alıyorlar bide şu blogerlara watsons kart verirken içine de 30lira değerinde para yüklüyormuşlar.bizden aldıklarını blogerlara veriyorlar resmen yavvHadi ya uff umutlanmıştım ben de
Canım ben en çok bireysel kozmetik mağazalar oluyo ya küçük mağazalar onlardan yapıyorum ordakiler daha çok indirim yapıyo.mesela ben maybelline jel eyeliner ı %50 indirimle aldım.nivea bb kremi de yaklaşık %45-50 indirimle aldım gene.küçük yerler daha çok indirim yapıyo.yılbaşı indirimi en çok nerde var bilen var mı????