anladım. sen renkli makyajı seviyorsun anladığım kadarıyla :)Yok canım bu tarz değil benim istediğim.renkli kalem eyeliner oluyo onlardan istiyorum.bak şu şekilde yumuşak uçlu olan kalem eyeliner demek istedim ben.
Sadece eyeliner ve rimel kullandığın için göz makyajında renkli kalem yada eyeliner kullandığımda gözlerimin rengi daha çok çıkıyo o yüzden denemek istiyorum canımanladım. sen renkli makyajı seviyorsun anladığım kadarıyla :)
hangi markada var bunlardan
falsies black dramaaaa :) hem simsiyah hem kirpiklerimi kıvırıyo çok memnunum :) yanlız dökülme yapyor onun için de üzerine bir kat waterproof rimel sürdü mü benden iyisi yok :)
Ayy bende bu renge bayıldım
merhaba kızlaar siyah eyelinerdan sıkıldıysanız renkli bir eyeliner arıyorsanız ben rimmelin yeşil rengini tavsiye ederim :) kullanıyorum ve çok memnunum. koyu bir yeşili var ve kahverengi gözde harika duruyor bence :) ayrıca fırçasıyla birlikte satıldığı için ayrıca fırça almaya da gerek yok :)
Ayy bende bu renge bayıldımindirime girdiğinde alıp denemek istiyorum
yeşilin bu tonuna bayılırım
merhaba kızlaar siyah eyelinerdan sıkıldıysanız renkli bir eyeliner arıyorsanız ben rimmelin yeşil rengini tavsiye ederim :) kullanıyorum ve çok memnunum. koyu bir yeşili var ve kahverengi gözde harika duruyor bence :) ayrıca fırçasıyla birlikte satıldığı için ayrıca fırça almaya da gerek yok :)
nyc markasını kullanmadım hiç402 red flame ben de bunu dün aldım denemek için. bir de dudak koruyucu aldım ama resmını bulamadım.
yorumlarınızdan bılgılenıyorum kızlar tesekkurler..
Hadi yaa iyiymiş indirimden mutlaka alınacaklar listesine ekledim o zamanben de geçen indirimde aldım :) %40 indirimle 10 lira gibi bir fiyatı vardı :)
yeşilin bu tonuna bayılırım
çook çok iyi oldu öğrendiğim
teşekkür ederiz :)
Sürekli değil ama deneme amaçlı kullandım bir kaç kere, gayet iyiydi.
merak ettiğim bir nemlendirici
şu an başka bir ürün kullanıyorum la roche posaydan.
bitince denemek istiyorum. kullanan memnun kalan var mı
Bende sample boyunu edinmiştim yumuşacık yapıyor ciddi güzel bir makyaj bazı oluyor ama sürekli kullanımda vaat ettiklerini gerçekleştiriyor mu onu merak ediyorum.Sürekli değil ama deneme amaçlı kullandım bir kaç kere, gayet iyiydi.
Bu konuda birkaç blogger yazısı okumuştum, beğendiklerini ve yeniden alacaklarını söylüyorlardı ama bazlılarına ücretsiz ürün gittiği için ne kadar samimiler bilemiyorum.Bende sample boyunu edinmiştim yumuşacık yapıyor ciddi güzel bir makyaj bazı oluyor ama sürekli kullanımda vaat ettiklerini gerçekleştiriyor mu onu merak ediyorum.
Bende bloglara o yüzden çok fazla güvenemiyorum artıkBu konuda birkaç blogger yazısı okumuştum, beğendiklerini ve yeniden alacaklarını söylüyorlardı ama bazlılarına ücretsiz ürün gittiği için ne kadar samimiler bilemiyorum.
Valla canım, ben de burdan duydum:kryolan.çok iyiymiş.fontoden ve pudra önerisine ihtiyacım var kızlar
o ağır yaValla canım, ben de burdan duydum:kryolan.çok iyiymiş.
fontoden ve pudra önerisine ihtiyacım var kızlar
Hımmmo ağır ya
ben hafif günlük birşeyler arıyorum daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?