ben bunu kullanıyorum baksiz mavi olanı önermiştiniz sanırım onu denemedim stoklar bitince aklımda.ama evet blistrx de çok iyi klasik ile mentollu onariciyı denedim çok güzel
ben bunu kullanıyorum bak
dudakları önce yakıyor biraz sonra rahatlatıyor. özellikle rüzgarlı günlerde dudaklarım çok sızlar çatlar. bu çok iyi geliyor :)
yok hayır elle sürülenin yeterince hijyenik olduğunu düşünmüyorum sonuçta bu tarz lip balmları çantamıza atıyoruz ihtiyacımız olduğunda kullanmak için.paylaştığın çok iyi oldu elle sürüleni tavsiye ettiğini sanmıştım:)
yok hayır elle sürülenin yeterince hijyenik olduğunu düşünmüyorum sonuçta bu tarz lip balmları çantamıza atıyoruz ihtiyacımız olduğunda kullanmak için.
ellerimiz dışarda çokta temiz olmuyor.
onu başka bir arkadaş önermişti sanırım.
essence eyelinerin suya dayanıklı olanını kullanıyorum. çok güzel ve ucuz. akma bulaşma yapmıyor.Pardon önceki iletinin resmi gelmemiş burda kendileri :)
gerçekten bu kadar güzel miİlk defa golden rose markasından bir rimel aldım.
Çok ama çoookkk güzel. Hem uzatıyor kirpiklerim kaşıma değiyor, hem de dolgunlaştırıyor.
İsminin hakkını veriyor. Kirpiklerim yelpaze gibi oluyor adeta. Çok başarılı.
Bunun yanında max factor 20000 calorie hiçbir şey değil.
Fiyatı ise 32 civarıydı.
Not: Fotoğraf alıntıdır.
gerçekten bu kadar güzel mi
neden kalitesiz ve adi ürünleri varmış gibi geliyor bana bu markanın.
bir rimel ve allık aldım ikisinden de hiç memnun kalmadım. korkuyorum o yüzden birşey almaya.ama şimdi merak etmedim değil
bunuda merak ettim kullan yorumlarını bekliyoruzBenim de ön yargım vardı ama nette de oldukça güzel yorumlar var bazı rimelleri hakkında.
Bir de bana bunu aldığım kozmetik mağazasındaki kadın çok yardımcı oldu. Normalde kimseye inanmam, kendi kafama göre alırım ama oradaki kadına güvendim ve aldığım her üründen çok memnun kaldım.
Ona sordum ben max factor 2000 calorie kullanıyorum, o dolgunluk veriyor dedim, kadın "onunla bu bir değil. max factorun o rimeli bunun yanında çok hafif etkili kalıyor" dedi. Netten de bakmıştım zaten denedim öyle. Çok beğendim.
Yalnız benim kirpiklerim uzun ve kıvrıktır. Max factorle kaşıma kadar uzamıyordu, bununla uzadı. Dolgunluğu da çok güzel.
Ayrıca senin önerinle maybelline'in the colossal go extreme'ini de aldım. Leather black olanını. Tek farkı diğerinden daha siyah oluşuymuş. Bunu da beğendim ama golden rose'dan fırsat olmadı tam olarak test etmeye. Yarın tekrar kullanıp yorum yaparım.
beyaz tenlilere güzel olurda esmere gider mi senceFrat boy tam mat pembe cicim açık halde de resim koyarım şeftali ye kaçmıyor hiç. Diyorum ya üşümüş de pembelesmis gibi görünümü çok doğal.
bunun sarısı lancome rimellerinden daha güzel yaptı benim kirpiklerimi.Maybelline'den nefret etmekte haklıyım. Çok kalitesiz bir marka. Bu rimel de çok kötü. Uymadı bana ya. ;( keşke almasaymışım ama neyse ki indirimdeydi de o kadar para vermedim.
sarısı müthiş. lancome kullanmış biri olarak sarısına hayran kaldımbunun sarısı lancome rimellerinden daha güzel yaptı benim kirpiklerimi.
aradaki fiyat farkınıda düşününce çok sevdim o yüzden.
İkisi de aynı. Sadece bendeki daha siyahmış. Fırçası her şeyi aynı. Bana hiç yaramadı bu marka. Ama yine de aldım.bunun sarısı lancome rimellerinden daha güzel yaptı benim kirpiklerimi.
aradaki fiyat farkınıda düşününce çok sevdim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?