birkaç ürününü kullanıyorum oriflamenin avona göre çok daha iyi geliyor
duş jelini denedikten sonra yorumlarımı yazarım
bu arada saç bakımına takmış durumdayım
saçlarım iyice uzadı ve çok çabuk kırılıyor
canim bazi ürünlerinin orjinal olmadigini düsünüyorum, bunu bilerek aldiysan bence bunlara parani harcamak yerine tanindik bildindik markalari tercih et. cogu uygun markaninda cok cok güzel ürünleri var. sagligini riske atmaya degmez. bu tür ürünlerin nerde ne sekilde ürütüldügü belli olmuyor,
normal temiz bi fabrikada üretemez sahte üretim, yüksek ihtimal merdiven alti imalatidir.
eger bilmeden aldiysan bence kesinlikle aldigin yerden bir daha alis veris yapma...
Tabikide 1-2 şeyden hariç diğerleri
orjinal değildediğim gibi pek fazla makyaj yapmadığım için böyle şeyler aldım . tavsiyelerin için teşekkürler bir düşüncem yinede canımmm yaşım oldukça büyük makyaj yapınca biraz komik olabiliyorum kendimce onun için aman be al dedim sür düğüne oraya buraya giderken dedim ve böle ucuzluk yerlerinden aldım ama 1 veya 2 şey çakma değil :)
böyle bir konu görüpte yazmazsam kendimi ayıplarımmmm kızlar resimler alıntıdır işte bunlardan benim ciciklerrrrrrden
Eki Görüntüle 1143778 Eki Görüntüle 1143777 Eki Görüntüle 1143776 Eki Görüntüle 1143775 Eki Görüntüle 1143774
süperrr ürünlerin varr
yorumla bakıyım şu they are real'ı
vallaaa mükemmell ama fiyatı ucuk be yaa ben set içinde almıştım ama norml fiyatı 70di diye anımsıyorum böyle kirpikleri uzatan bi rimel daha görmedim benimkiler miniminnacık
aynen bende fiyatı uçuk diye almıyorum.birde zaten yaşadığım şehirde yok
pahalı rimel hakkımı lancomeda kullandım şimdiye kadar hep :)
bende baska they are real alamadm zaten ilk ve son ahamaybliine gayet idare ediyo işte ucuzda
bencede ucuz rimeller arasında çok iyi
hatta bazıları pahalılara bile taş çıkarır
hangisini kullnıyosun ben bi sarısı var eskilerden onu adını unuttum ama bide rocket volume mavi olanı
İkinci rimelimiz yine maybellineden one by one satin black
Klasik olanını kullanmadım. ikisi arasında çok fark var mı bilmiyorum.
one by one satin black olanı en sevdiğim kabı turuncu
denemeni öneririmm
Makyaji dogru yaptigin zaman hicde komik olmaz,
bi bb cream, bi allik bile insanin yüz ifadesini degistirebilir.
Eger arada bi yapiyorum, pahali istemiyorum diyorsan essence markasini tavsiye edebilirim
alman markasi, türkiyede satiliyor. hem cok ucuz, hem güzel ürünleri var.
Pastel, Flormar bile bu kullandigin kimya zehir bombalarindan kat kat iyidir.
Sevgiler
Kızlar Estee Lauder Double Wear pudra kullanan var mı? Renk seçimi kafamı karıştırıyor.
Mac nc25-nc30 kullanıyorum. Sizce bana hangi rengi uyar? Sarı alt tonluyum.
birkaç ürününü kullanıyorum oriflamenin avona göre çok daha iyi geliyor
duş jelini denedikten sonra yorumlarımı yazarım
bu arada saç bakımına takmış durumdayım
saçlarım iyice uzadı ve çok çabuk kırılıyor
ben fondotenini kullandım.double wear riskli bence renk konusunda.
ben deneyerek aldığım halde tam tutturamamıştıminternetten mi sipariş edeceksin
eğer öyleyse git tekin acara dene sonra o rengi sipariş ver.
Aynen internetten sipariş vericem canım. Üşendiğimden burdan bilen biri olur diye sorayım dedim
Pale almond rengi nc25 olan birine uygun mudur acaba? Bilemedim ki şimdi sen hangi rengini kullanmıştın ve teninin rengi macte hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?