30 kusurdu sanırım.ne kadara aldın oky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 kusurdu sanırım.ne kadara aldın oky
şimdi faturayı buldum.36 liraymışne kadara aldın oky
aldım ama kullanamıyorum içerdiği simden dolayı :Sthe balm sexy mama pudrayı kullanan var mı ?
pardon pardon hot mama ile karıştırdı,, pudrasını standlarda bulamıyorum henüz mary lou aklımda ilk alınacaklar sırasında tabi bulabilirsem ^_^the balm sexy mama pudrayı kullanan var mı ?
Ay canim kosa kosa gidip aldim bunu ama bildigin bordo cikti ya baya koyu bana yakismadi ( cok umutlanmistim halbuki
çok şaşırdım. çünkü ben denediğimde aynı fotoğraflardaki gibi durdu bende. deneseydiniz keşke. ben denemeden asla almam. yanız benin dudaklar beyazdır. renksizdir. ne renk sürsem aynı onun rengini alır. mesela bir arkadaşıma bobbbi brown ın bir kaem rujunu alduık geçenlerde. oda sürdü bende o kadar farklı durduki ikimizde. o yüzden ruj alınıken mutlaka denenmeliAy canim kosa kosa gidip aldim bunu ama bildigin bordo cikti ya baya koyu bana yakismadi ( cok umutlanmistim halbuki
Aynen canım denemeden almam bi dahaçok şaşırdım. çünkü ben denediğimde aynı fotoğraflardaki gibi durdu bende. deneseydiniz keşke. ben denemeden asla almam. yanız benin dudaklar beyazdır. renksizdir. ne renk sürsem aynı onun rengini alır. mesela bir arkadaşıma bobbbi brown ın bir kaem rujunu alduık geçenlerde. oda sürdü bende o kadar farklı durduki ikimizde. o yüzden ruj alınıken mutlaka denenmeli
bu arada 19 olmasın aldığınız. 19 bordo çünküAynen canım denemeden almam bi daha
Yok canım 9dubu arada 19 olmasın aldığınız. 19 bordo çünkü
ilginç gerçektenYok canım 9du
Acaba 2 kat sürdüm duzgun olmayinca ondan mi oldu bugun yine deniyim. Bi de tester olaninda 09 yaziyodu benim aldigimda 9 yaziyodu gorevli bayana sordum aynisi dedi ama bilemedimilginç gerçekten
09 yazar. tam kırmızıdır bu ton . bilemedim vallaAcaba 2 kat sürdüm duzgun olmayinca ondan mi oldu bugun yine deniyim. Bi de tester olaninda 09 yaziyodu benim aldigimda 9 yaziyodu gorevli bayana sordum aynisi dedi ama bilemedim
Acaba 2 kat sürdüm duzgun olmayinca ondan mi oldu bugun yine deniyim. Bi de tester olaninda 09 yaziyodu benim aldigimda 9 yaziyodu gorevli bayana sordum aynisi dedi ama bilemedim
Öyle yapcam sanirim canımyok ya 9 numara tam bayrak kırmızısı bordoyla uzaktan yakından alakası yok.. bence sizin tüpte sorun olabilir geri götürün testerıyla yanyana swatchlayın aynı değilse şikayet edin yeni bir 9 numara versinler..