- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Aslında günlük oluyordu ama bu aralar biraz aksadı, dağınığız..Ödevler hafta da bir mi oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında günlük oluyordu ama bu aralar biraz aksadı, dağınığız..Ödevler hafta da bir mi oluyor
Ramazan da geliyor iyice dağılır deseneAslında günlük oluyordu ama bu aralar biraz aksadı, dağınığız..
aslında dağınık değiliz. yapan yok diye ödev verilmiyorRamazan da geliyor iyice dağılır desene
ödevler 1 gün önceden verilirse 10 dklık bir ödev olursa her zaman katılırım kendi evimde değilde annemde isem de onun evinde yaparım güzel olur yaniaslında dağınık değiliz. yapan yok diye ödev verilmiyor
ödevler 1 gün önceden verilirse 10 dklık bir ödev olursa her zaman katılırım kendi evimde değilde annemde isem de onun evinde yaparım güzel olur yani
Bugün iş günüm akşam gelince 10 dk iki dolabı siler toplarım olur mu18 haziran günlük ödev
# Banyo dolabinin cekmecesini yada gözünü düzenlemek silmek
Ertesi gün öğlene kadar bildirim yapabiliyoruz. Yani salı günü saat 12 ye kadar süremiz var.Bugün iş günüm akşam gelince 10 dk iki dolabı siler toplarım olur mu
ok o zaman yaparım bildiririm canımErtesi gün öğlene kadar bildirim yapabiliyoruz. Yani salı günü saat 12 ye kadar süremiz var.
18 haziran günlük ödev
# Banyo dolabinin cekmecesini yada gözünü düzenlemek silmek
bizim derdimizde bu işte. çünkü insan bir başlayınca sadece çekmece ile bırakamıyortüm banyo dolabı temizlendi 1 saat içinde :))
ellerne sağlıktüm banyo dolabı temizlendi 1 saat içinde :))
bizim derdimizde bu işte. çünkü insan bir başlayınca sadece çekmece ile bırakamıyor![]()
20 Haziran Günlük Ödevi
#Çorap çamaşır çekmecemizi düzenliyoruz.
ben yıllık izindeydim evde değildim ama dün akşam hem eşimin hem kendi çorap çekmecemi düzenledim. diğerleri kaldı onlarıda bugün hallederimİnanılmaz belki ama aile boyu hepimizin çorap/çamaşır çekmecesi düzenli :)))