Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba baan yardımcı olusanız sevinirim,ben 4 yıldır kulagımdaki kaşıntıyla çok zor anlar yaşaıorum.bi çaresi yok bulamadılar,belki sizler bi çare bulabilirsiniz.saoln şimdiden.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
annemde de vard aynı sorun doktor baharatlardan,turşu vb yiyeceklerden uzak duracaksın demişti birde banyosunu zeytinyağlı sabunlarla yapmasını söylemişti faydasını gördü annem ama baharat alışkanlığından vazgeçemeyip tekrar yemeğe başladığı için şu sıralar yeniden nüksetti size de çok geçmiş olsun
ben kulakta egzma olduğunu bile bilmiyordum... taki düne kadar..3 yaşında yiğenim var sürekli kulağıyla oynuyordu dünde kanatmış... doktora götürdü annesi egzma demişler... bir sürü şurup vermiş.. geçip geçmemesi yada başka yere sıçraması bünyesiyle alakalı demiş... inş geçer ve başka yerlerinde olmaz.. sizede geçmiş olsun...